Sckronn

Becerikli
Yer
Aydın
Selam, bu SSD'yi 2023'ün 6. ayında almıştım İncehesap sitesinden ve 2 ay kadar önce bozuldu. Ben de Kioxia almıştım işlerim aksamaması için. Şimdi pazartesi günü garantiye yolladım, bugün servise vardı fakat şöyle bir sorum olacak: sitede 5 yıl gözüken garanti, serviste garanti süresi dolmuş olarak gözükmekte. Ben neye inanmalıyım? İnternette de ortalama SSD garanti süresinin markada 3 yıl olduğu belirtiliyor, bazı yerlerde 3-5 yıl şeklinde yazılar okudum. Bana cinslik yapabilir mi firma? SSD kendi kendine bozuldu bu arada. Sistem dondu, ben de bekledim 2 dakika boyunca; kendine gelmeyince sistemi resetledim ve BIOS’a da baktım, SSD’yi bir daha okumadı. Sistem resimlerini de şöyle bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• pny.webp
    pny.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 63
  • pny1.webp
    pny1.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
5 sene garantisi, üretici garantisi hocam. PNY'nin kendisiyle iletişime geçin derim.
İncehesap bana geri dönüş sağladığında pny ye mail çekeceğim bi bakalım ne diyecekler hocam

5 sene garantisi, üretici garantisi hocam. PNY'nin kendisiyle iletişime geçin derim.

Az önce kontrol ettiğimde ve İncehesap'la yaptığım telefon görüşmesi sonrası SSD son teste geçti ve garanti süresi içerisine alınmış hocam sonucu beklemek kaldı şimdi.

Dosya Ekleri

• 2.webp
    2.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
@Sckronn, garanti kapsamında değerlendirilirse direkt aynısı ya da muadili ile değişim yaparlar. SSD'ler pek tamir olmuyor.
bana elimizde şu ürün yok üstü farkla bunu verebiliriz tarzı bir durum yapabilirler mi

@Sckronn, garanti kapsamında değerlendirilirse direkt aynısı ya da muadili ile değişim yaparlar. SSD'ler pek tamir olmuyor.
eğer uçuk bir farka sokmayacaklarsa farkını verip 1 tb m2 isteyebilir miyim

Dosya Ekleri

• SSD.webp
    SSD.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
O zaman sonuca göre tekrar yazayım hocam bakalım ne diyecekler.

Değişim geldi hocam.
Hayırlı olsun diyelim. Dediğim gibi tamiri pek mümkün değildi zaten. CS2230 modeli için giriş-orta segment arası bir yerde diyebilirim. Bu bakımdan aynısını vermeseler bile yeni verilecek diskin seviyesi pek önemli değil.

Hayırlı olsun diyelim. Dediğim gibi tamiri pek mümkün değildi zaten. CS2230 modeli için giriş-orta segment arası bir yerde diyebilirim. Bu bakımdan aynısını vermeseler bile yeni verilecek diskin seviyesi pek önemli değil.
bozulunca kioxia almıştım hangisi ana disk kalsın sizce

bozulunca kioxia almıştım hangisi ana disk kalsın sizce
bu var şuan sistemde