PNY GeForce RTX 5080 16 GB Overclocked alınır mı?

Xoulth

Uzman

Tahminlerime göre bu gece indirime düşecek, 68-72 bin TL bandında alınabilir bir model midir?

Bu ürünü görüyordum da o 5080 Colorful'u kaçırdıktan sonra aklımdan çıkmayan ürün https://www.akakce.com/ekran-karti/...-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1088131334.html bu oldu. Konu başlığında attığım PNY'de bu ara çok incelemesi yapıldı diye dikkatimi çekti.

Bir ekran kartı kaçırdık sistem toplama hevesimiz kaçtı yalan değil.

Tercih sizin. Hangisi uygunsa onu alın bence. Performans olarak aşağı yukarı aynı modeller zaten.
9950X - RTX5080'den 9700X-5070Ti'a dönmek çok şey kaybettirir mi onu düşünüyorum aslında biraz, bu zamana kadar da 5070 Super/5070Ti Super/5080 Super beklemiştim sızdırılan özellikleri tam benim istediğim şekildeydi...

9950X - RTX5080'den 9700X-5070Ti'a dönmek çok şey kaybettirir mi onu düşünüyorum aslında biraz, bu zamana kadar da 5070 Super beklemiştim sızdırılan özellikleri tam benim istediğim şekildeydi...
Bütçe yoksa dönülebilir. F/P olarak daha iyi kalır hatta. Tercih sizin. Bu arada halihazırda aldığınız parça var mı?

Son düzenleme:
Vatan'da Zotac 5080 Solid Core OC indirime giriyor gece vakitlerinde 66bine falan alırsın. Bir de güzel undervolt yer o mis gibi.

Bütçe yoksa dönülebilir. F/O olarak daha iyi kalır hatta. Tercih sizin. Bu arada halihazırda aldığınız parça var mı?
Para yönünden sıkıntım yok, sadece aklımda dediğin gibi bu fiyata bu performans değer mi düşüncesi oluyor. Henüz aldığım bir parça yok ama kafamdaki netleşenlerin listesi:

• 32 GB 6000/6400 MHz CL28/CL30 RAM
  • Arctic LF III 360 Pro Siyah/Beyaz ARGB
  • Lian Li Vector 100R
  • Enermax Revolution III 1000W 80+ Gold
  • (1-2 TB) Kioxia Exceria Pro / Kingston KC3000

Alacağım zamandaki indirimlere göre değişebilir tabii. Sadece şu an için Mid-High End mi yoksa Mid-end bir sistem mi kursam ona emin değilim.

Vatan'da Zotac 5080 Solid Core OC indirime giriyor gece vakitlerinde 66bine falan alırsın. Bir de güzel undervolt yer o mis gibi.
Aslında ilk olarak ona niyetlenmiştim ancak forumdaki arkadaşlar fanlarından gelen ses ve 5090 modellerinde soğutma sistemi kaynaklı yanmış bir karttan bahsedince çok da emin olamadım, ama dediğiniz gibi fiyatı cezbediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…