Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Kaynak;

Kisa keseceğim.
Aga... İki fanlı, Noctua hariç bir model, nasıl oluyor da 3 fanliları bu kadar iyi morartıyor 😍

Core 65, Memory 72, 1400RPM 32.1 dB.
Bu hâli ile çoğu 3 fanlıdan daha iyi olması bağırttı, gümletti, hünkürttü, zıbarttı.

Şu modellerden daha iyi;
  • Gigabyte (traktör) gaming OC
  • Zotac AMP Extreme ancak o modelin VRMleri çok iyi diye biliyorum
  • Gaineard Phoenix/Palit Gaming Pro (hangi versiyon bilmiyorum, V2 değildir inşallah)
  • Galax 1-Click
  • Palit GameRock neden bu kadar kötü sorgulamak lazım. O da traktör olmuş bunun karşısında.
  • Tahminimce MSI Ventus, Shadow'lardan ve Gigabyte Windforce'lardan da daha üstün. Bunlar birkaç jenerasyondur en çöp modeller.
  • Geri kalan INNO3D X3, Colorful AX, ASUS Prime gibi modelleri de kıyaslamak için daha fazla teste bakmam lazım. Şu anlık zamanım yok.

Saat hızları ve güç tüketimlerinde de anormal bir şey göremedim.

Kısacası iki fanlı diye burun kıvırılacak bir model değil. Keza uygun fiyata bulursam atların buna.

İyi Sosyaller.
@michaelscofield @LH44 ve diğer camper'lara duyurulur.

EVGA ve PNY en sağlam üreticiler soğutma & F/P açısından çok iyi modeller yapıyorlar. EVGA bıraktı sektörü maalesef.
PNY her zaman iyi değildi maalesef. RTX 40 daki iki fanlı Verto ları baya ucuz hissettiriyor. Günü kurtarır seviyesi gibi bir şeydi onlar. "Gerçek" Epic-X leri taş gibi ona laf yok 👌

PNY her zaman iyi değildi maalesef. RTX 40'daki iki fanlı verto ları bayağı ucuz hissettiriyor. Günü kurtarır seviyesi gibi bir şeydi onlar. "gerçek" Epic-Xleri taş gibi ona laf yok 👌

Her üreticide o tarz seri bazlı sıkıntı var ASUS Dual seriside çok sıkıntılıydı geçmişte ısınma problemi vardı.