Amazon ise iade konusunda rahat isterseniz edin. Gelenin olup olmama garantisi de yok tabii. Veya başka bir markada da olabiliyor. Şans işi.
Amazon ama satıcı DFS bilgisayardı, sorun olur mu? Kutudan çıkan 1x16 adaptörün plastik poşetini biraz yırtarak açtım, problem olur mu? Kutuda aksesuarlarda hasar yok.

Son düzenleme:
Amazon ama satıcı DFS bilgisayardı, sorun olur mu? Kutudan çıkan 1x16 adaptörün plastik poşetini biraz yırtarak açtım, problem olur mu? Kutuda aksesuarlarda hasar yok.

%100 bir şey diyemem firmayı biliyorum bende ürün aldım ama iadelik bir durumum olmadı şimdiye kadar. Amazon ile görüşün telefonda müşteri hizmetleri ile ben poşet için sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum misal sıvı soğutucu aldım içinde vidaların poşetlerini yırttım hali ile kurulum yapmak için herhalde doğaüstü yöntemlerle açacak halim olmadığı için :D hatta ilk gelen direk hasarlıydı 2. gelende daha sonra ekranı sorun çıkardı 2 ürün iade ettim. Satıcı Amazon değildi. Beta Plus'dı.

Arada Amazon var Amazon müşteri hizmetlerine durumu anlatın siz değişim mi istiyorsunuz yoksa iade mi? Ona göre neyse söyleyin talebinizi

%100 bir şey diyemem firmayı biliyorum bende ürün aldım ama iadelik bir durumum olmadı şimdiye kadar. Amazon ile görüşün telefonda müşteri hizmetleri ile ben poşet için sorun çıkartacaklarını düşünmüyorum misal sıvı soğutucu aldım içinde vidaların poşetlerini yırttım hali ile kurulum yapmak için herhalde doğaüstü yöntemlerle açacak halim olmadığı için :D hatta ilk gelen direk hasarlıydı 2. gelende daha sonra ekranı sorun çıkardı 2 ürün iade ettim. Satıcı Amazon değildi. Beta Plus'dı.

Arada Amazon var Amazon müşteri hizmetlerine durumu anlatın siz değişim mi istiyorsunuz yoksa iade mi? Ona göre neyse söyleyin talebinizi
Yani hocam o poşette normal açılmıyor zaten çıtpıtlı değil o açıdan yandan yırtarak açtım hafif. İade kodu oluşturdum amazon üzerinden, ekran kartını olduğu gibi topladım statik poşetiyle birlikte. Sorun olacağını sanmıyorum.

Yani hocam o poşette normal açılmıyor zaten çıtpıtlı değil o açıdan yandan yırtarak açtım hafif. İade kodu oluşturdum Amazon üzerinden, ekran kartını olduğu gibi topladım statik poşetiyle birlikte. Sorun olacağını sanmıyorum.

Tamam sorun olacağını bende sanmam video kaydı dursun silmeyin kutunun içine isterseniz not yazın ben öyle yapıyorum bir kağıda yaşadığınız sorunu yazın ve talebi mesela şu şu var rahatsız edici şekilde iade talep ediyorum veya değişim talep ediyorum diye kutu içine koyun kutuyu da sağlam şekilde zarar görmeyecek şekilde paketleyin. En son halini de fotoğraflayın.