POCO F2 Pro IMEI değişimi sonrası WhatsApp resmi olmayan uygulama hatası

Soulker

Üyecik
Cihaz
Poco F2 Pro
Selam başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Sorunun Bootloader kilidinin açık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü başka cihazlarda numaramla giriş yapmaya çalıştığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sorularım şunlar ki bu cihazın Bootloader kilidini nasıl kapatabiliriz? Kapatınca IMEI gider mi? Bir de cihaz yurt içi mi yurt dışı mı bunu nereden anlayabiliriz? Malum yurt dışı cihaz ise brick olur diye yorumlar var.

Cihazın yurt içi olup olmadığını sim kart yerindeki imeiyi sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Bootloader kilidini kapattığınız zaman IMEI gitmez.

Cihazın yurt içi olup olmadığını sim kart yerindeki imeiyi sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Bootloader kilidini kapattığınız zaman IMEI gitmez
*#06# yapınca ordaki imei yi sorguluyorum samsung cihaz gösteriyor. global rom yükleyip bootloaderi kapatsam sorun olur mu acaba?

Önceden hata aldığınız numarayla modifiye edilmiş WhatsApp modlarını kullandınız mı?

*#06# yapınca ordaki imei yi sorguluyorum samsung cihaz gösteriyor. global rom yükleyip bootloaderi kapatsam sorun olur mu acaba?
Oradaki cihaza atılan IMEI’dir. Çok büyük ihtimalle yurtdışı cihaz. Global rom yükleyip bootloaderi kapatabilirsiniz.

Önceden hata aldığınız numarayla modifiye edilmiş WhatsApp modlarını kullandınız mı?
Evet kullanmıştım numaramı başka cihazdan deneyince girebiliyorum ama bunda kilit açık diye sanırım giriş yapamıyorum bir türlü

Oradaki cihaza atılan IMEI’dir. Çok büyük ihtimalle yurtdışı cihaz. Global rom yükleyip bootloaderi kapatabilirsiniz.
imei gitmesi veya brick durumu olmaz değil mi?

Evet kullanmıştım numaramı başka cihazdan deneyince girebiliyorum ama bunda kilit açık diye sanırım giriş yapamıyorum bir türlü.
O zaman bootloader kilidiniz açıkken WhatsApp'ı kullanmanız mümkün değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…