WP'yi fazla kullandım bu sıralar. Keskin düşüşlerde cihazı yoğun kullandım.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.webp
    2.webp
    26 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.webp
    3.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 48
Bende en ağır senaryoda PUBG Mobile, Real Racing 3, F1 Mobile oynarken bile hiç keskin düşüş olmuyor genelde. Sizde zorlayan bir şey de yok. Yani pil ölmüş resmen.

Bataryanın iyi olduğunu söyleyemem fakat öldü demek çok uçuk kaçar. Ancak ilk aldığım kullanıcı deneyimim ile karşılaştıracak olursam %100'den 35-40 dakikada düşüyordu sanırım şimdi 7-8 dakika civarı sürüyor. Beni zor durumda bırakmıyordu, hâlâ da bırakmıyor. O yüzden ortalama bir değelendirmede bulunacağım. Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.

Bataryanın iyi olduğunu söyleyemem fakat öldü demek çok uçuk kaçar. Ancak ilk aldığım kullanıcı deneyimim ile karşılaştıracak olursam %100'den 35-40 dakikada düşüyordu sanırım şimdi 7-8 dakika civarı sürüyor. Beni zor durumda bırakmıyordu, hâlâ da bırakmıyor. O yüzden ortalama bir değelendirmede bulunacağım. Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.
AccuBattery %89 pil ömrü kaldığını söylüyor bende ve sizinkinden çok daha iyi halde hocam batarya, Redmi Note 12.

Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.
Tam şarj edeceğim zaman bakayım bi.

Son düzenleme:
Accu battery daha tutarlı çalışıyor bu programa göre, bu programın batarya sağlığımı %178 gösterdiğine şahit oldum. Bir de telefonunuzun çift hücreli bataryaya sahip olduğunu bilmeniz ve ayarlardan çift hücreli batarya modunu açmanız lazım. Doğru ölçümler için, eğer cihazınızda 67W gibi hızlı şarj özellikleri varsa bataryası kuvvetle muhtemel çift hücrelidir.