Detaylar
Kim cevapladı?THE KEROXEA 5
Üstün
Wp'yi fazla kullandım bu sıralar. Keskin düşüşlerde cihazı yoğun kullandım.
Bende en ağır senaryoda PUBG Mobile, Real Racing 3, F1 Mobile oynarken bile hiç keskin düşüş olmuyor genelde. Sizde zorlayan bir şey de yok. Yani pil ölmüş resmen.
AceTeq 1
Üstün
Bende en ağır senaryoda PUBG Mobile, Real Racing 3, F1 Mobile oynarken bile hiç keskin düşüş olmuyor genelde. Sizde zorlayan bir şey de yok. Yani pil ölmüş resmen.
Bataryanın iyi olduğunu söyleyemem fakat öldü demek çok uçuk kaçar. Ancak ilk aldığım kullanıcı deneyimim ile karşılaştıracak olursam %100'den 35-40 dakikada düşüyordu sanırım şimdi 7-8 dakika civarı sürüyor. Beni zor durumda bırakmıyordu, hâlâ da bırakmıyor. O yüzden ortalama bir değelendirmede bulunacağım. Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.
Cyanogen 57
Üstün
- Makaleler
- 4
Şu uygulamayı cihazınıza kurar mısınız hocam? Kurduktan sonra "pil" sekmesine gidin ve sekmenin fotoğrafını burada paylaşın. Eğer uygulama "batarya döngüsü" verisini okumuş ise yorum yapabilirim.
Son düzenleme:
THE KEROXEA 5
Üstün
AccuBattery %89 pil ömrü kaldığını söylüyor bende ve sizinkinden çok daha iyi halde hocam batarya, Redmi Note 12.Bataryanın iyi olduğunu söyleyemem fakat öldü demek çok uçuk kaçar. Ancak ilk aldığım kullanıcı deneyimim ile karşılaştıracak olursam %100'den 35-40 dakikada düşüyordu sanırım şimdi 7-8 dakika civarı sürüyor. Beni zor durumda bırakmıyordu, hâlâ da bırakmıyor. O yüzden ortalama bir değelendirmede bulunacağım. Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.
Tam şarj edeceğim zaman bakayım bi.Battary Guru ile ölçüp veri paylaşırsanız daha güzel çıkarımlar yapabiliriz isterseniz.
Son düzenleme:
AceTeq 1
Üstün
Şu uygulamayı cihazınıza kurar mısınız hocam? Kurduktan sonra "pil" sekmesine gidin ve sekmenin fotoğrafını burada paylaşın. Eğer uygulama "batarya döngüsü" verisini okumuş ise yorum yapabilirim.
THE KEROXEA 5
Üstün
Ömrü yerinde denebilir aslında, %90 civarı ömrü kalmış aşağı yukarı.
Ama kullanım süresi çok düşük. Telefon donanım veya yazılım kaynaklı pili içiyor.
Xiaomi.eu ROM kurun Global ROM'da iseniz.
AceTeq 1
Üstün
AccuBattery %89 pil ömrü kaldığını söylüyor bende ve sizinkinden çok daha iyi halde hocam batarya, Redmi Note 12.
Sizde de POCO F5 var sandım. Keskin düşüşlerin sebebi SoC gücünden kaynaklı olabilir.
Cyanogen 57
Üstün
- Makaleler
- 4
Ömrü genel olarak olması gerektiği gibi hocam. Size tavsiyem bataryayı yüzde 20-15 aralığının aşağına düşürmemeye gayret göstermeniz.
HDDKullanıyorum 57
Üstün
Accu battery daha tutarlı çalışıyor bu programa göre, bu programın batarya sağlığımı %178 gösterdiğine şahit oldum. Bir de telefonunuzun çift hücreli bataryaya sahip olduğunu bilmeniz ve ayarlardan çift hücreli batarya modunu açmanız lazım. Doğru ölçümler için, eğer cihazınızda 67W gibi hızlı şarj özellikleri varsa bataryası kuvvetle muhtemel çift hücrelidir.