Tamamdır. Peki bu site doğru mu? Bu siteye göre POCO F6'nın işlemcisi daha iyi. Exynos 2200 vs Snapdragon 8s Gen 3: tests and benchmarksDediğimiz gibi, daha çok oyun için üretilmiş telefonlar. Genel bir kullanima pek hitap etmiyor alternatifleri bol iken. Epey bir hizli sarj, fazla depolama/RAM sizi kandirmasin derim.
Detaylar
Kim cevapladı?Doğru. F6 oyun ve performans olarak fark atıyor. Kamera kalitesini çok önemsemiyorsanız S23 FE bakmanıza gerek yok. Batarya, hızlı şarj, kutu içeriği gibi konularda da F6 önde. İlle de Samsung alınacaksa yeni çıkacak S24 FE beklenebilir.Peki bu site doğru mu? Bu siteye göre POCO F6'nın işlemcisi daha iyi.
Yani kamera ile pek işim yok. Yemekleri çekiyorum ve hoşuma giden şeyleri. Tabii ekranı, performansı falan iyi olsun.Doğru. F6 oyun ve performans olarak fark atıyor. Kamera kalitesini çok önemsemiyorsanız S23 FE bakmanıza gerek yok. Batarya, hızlı şarj, kutu içeriği gibi konularda da F6 önde. İlle de Samsung alınacaksa yeni çıkacak S24 FE beklenebilir.
Kendi verdigi puanlama biraz tutarsiz olabiliyor ama genel olarak guvenli.Tamamdır. Peki bu site doğru mu? Bu siteye göre POCO F6'nın işlemcisi daha iyi. Exynos 2200 vs Snapdragon 8s Gen 3: tests and benchmarks
Tabii ancak bazı insanların fikirleri benim aklımı karıştırdı. Ve Samsung S23'ün 512GB hali yok. Keşke olsa.
Bence gunumuzde batarya, Ram, depolama alani, guncel OS, guclu bir islemco onemlidir.Tabii ancak bazı insanların fikirleri benim aklımı karıştırdı. Ve Samsung S23'ün 512GB hali yok. Keşke olsa.
Tabii ki onlar önemli. Ancak hangisini alsam bilemedim. Şu an bende Samsung S20FE var. Bir de 128GB hali tabii. Yükseltmişken hafızası da yükselsin.Bence gunumuzde batarya, Ram, depolama alani, guncel OS, guclu bir islemco onemlidir.
Su anki de iyi. Degistirmeye degmez.Tabii ki onlar önemli. Ancak hangisini alsam bilemedim. Şu an bende Samsung S20FE var. Bir de 128GB hali tabii. Yükseltmişken hafızası da yükselsin.
Öyle ancak babam şu an Samsung A02 mi ne kullanıyor ve tabii haliyle çok yavaş. Telefonlara baktık ve bir gün şey dedi. Sana yeniyi vereyim. Sende eskisini bana ver. O kadar hızlı bir telefona ihtiyacım yok dedi.