Elektronik Poco F6 Pro 27.849 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7450
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
  • Etiketler Etiketler
    poco pro
Batarya olarak 7 saat ekran süresi alırsın.
Aslında mobil veri ekran süresi daha önemli benim için, şu an iphone 11 kullanıyorum ve mobil veride doğru düzgün kullanmasam bile max 3 saat gidiyor.

Yazılımı korkutmalı zaten. Bende F5 var ve 2018'den kalma amiral gemisi telefondan daha kötü ön kamera tecrübesi alıyorum WP'de. Bunun sebebi ön kamerasının kötü olması değil telefonun, WP'de leş gibi gösteriyor sadece. Kendi uygulamasından açılınca pırıl pırıl ama. Bu kadar para verip donanımı bir tık daha iyi diye seçmeye gerek yok. Yalan değil şarj hızı ve kapasitesi açık ara çok daha iyi ama yaşanılacak potensiyal sorunlara değmez.

Bu fiyat aralığında ekranı, bataryası, depolama ve hızlı şarjı iyi bir telefon arıyorum bu yüzden S23’te biraz kararsız kaldım.
F6 Pro ya da Nothing Phone 2 arasında seçim yapabilirsin. Iphone'dan geçeceksen Nothing daha iyi bir seçim olabilir.

Markadan dolayı samsunga sırtımı yaslamak istiyorum ama s23 çok küçük ekranlı ve bataryasının bana yeteceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…