S23'un kamerasi toplamda daha iyi, bunda yazilimin ve yardimci kameralarin daha iyi olmasinin etkisi var. Malzeme kalitesi ve koruma olarak da S23'u daha iyi sayabilirsiniz. Ancak F6 Pro'nun kamerasi da pek balon degil, ayrintili kamera kullanmayacak birisine gayet yeter. Panel olarak da yakin sayilirlar, F6 Pro'nun cozunurluk ve yogunluk artisi var. Sogutma sayesinde F6 Pro da iyi performans sunuyor, pili de kapasitesi sayesinde daha iyi. Bu fiyatlarda sifir alacak olsaydim S23 yerine bunu dusunurdum, yazilim korkutuyor sadece.
Yazılımı korkutmalı zaten. Bende F5 var ve 2018'den kalma amiral gemisi telefondan daha kötü ön kamera tecrübesi alıyorum WP'de. Bunun sebebi ön kamerasının kötü olması değil telefonun, WP'de leş gibi gösteriyor sadece. Kendi uygulamasından açılınca pırıl pırıl ama. Bu kadar para verip donanımı bir tık daha iyi diye seçmeye gerek yok. Yalan değil şarj hızı ve kapasitesi açık ara çok daha iyi ama yaşanılacak potensiyal sorunlara değmez.

Bu fiyat aralığında ekranı, bataryası, depolama ve hızlı şarjı iyi bir telefon arıyorum bu yüzden S23’te biraz kararsız kaldım.
F6 Pro ya da Nothing Phone 2 arasında seçim yapabilirsin. Iphone'dan geçeceksen Nothing daha iyi bir seçim olabilir.

F6 Pro ya da Nothing Phone 2 arasında seçim yapabilirsin. Iphone'dan geçeceksen Nothing daha iyi bir seçim olabilir.
Markadan dolayı samsunga sırtımı yaslamak istiyorum ama s23 çok küçük ekranlı ve bataryasının bana yeteceğini sanmıyorum.