Bütçe
25.000-30.000

subusa

Üyecik
Telefonu alma sebebim; uzun yıllar boyunca kullanmak. Hatta 4-5 sene sonra bile PUBG gibi oyunları 60 FPS akıcı oynamak, kısaca oyun odaklı, uzun ömürlü ve çok ısınma sorunu olmayan telefon almak istiyorum. Bu üç telefon arasındaki performans farkının büyüklüğünü bilmiyorum. yani arada ki fiyat farkının ne kadar değdiğini öğrenmek istiyorm.

Fiyatlar:
  • POCO F7(12 GB+256 GB)=28.000₺
  • POCO X8 Pro(12 GB+512 GB)=30.000₺
  • POCO X7 Pro(12 GB+512 GB)= 25.000₺
Not: F7 stokları şu an bittiği için fiyatlar uçmuş durumda. Resmi sitedeki fiyatı yazdım. Stoklar yenilenince fiyatlar artar ama ne kadar bilmiyorum. Bu yüzden buna göre kıyaslar mısınız?
Not: eğer X8 Pro modelinin 12 GB+256 GB versiyonu olursa o önceliğim olacak.

Eğer bu fiyatlar bandında daha iyi öneriniz varsa onları da nedeniyle yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu alma sebebim; uzun yıllar boyunca kullanmak. Hatta 4-5 sene sonra bile PUBG gibi oyunları 60 FPS akıcı oynamak, kısaca oyun odaklı, uzun ömürlü ve çok ısınma sorunu olmayan telefon almak istiyorum. Bu üç telefon arasındaki performans farkının büyüklüğünü bilmiyorum. yani arada ki fiyat farkının ne kadar değdiğini öğrenmek istiyorm.

Fiyatlar:
Not: F7 stokları şu an bittiği için fiyatlar uçmuş durumda. Resmi sitedeki fiyatı yazdım. Stoklar yenilenince fiyatlar artar ama ne kadar bilmiyorum. Bu yüzden buna göre kıyaslar mısınız?

Eğer bu fiyatlar bandında daha iyi öneriniz varsa onları da nedeniyle yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
ÖzellikPOCO X7 ProPOCO F7POCO X8 Pro
İşlemciDimensity 8400-UltraSnapdragon 8s Gen 4Dimensity 8500U
Oyun Performansı++++++
SoğutmaStandart SoğutmaGelişmiş LikitYeni Nesil IceLoop
4-5 Yıl ÖmürYeterliÇok İyiMükemmel
Kısa Özet:
FP: bütçeni zorlamak istemiyorsan POCO F7
Geleceğe Yatırım: Aradaki fark, uzun sure kullanacaksa POCO X8 Pro modeline değer.
Isınma: X8 Pro'nun üretim teknolojisi daha verimli aynı FPSde F7'den daha serin çalışir.

2K icin X8 pro daha mantıklı.
Sarj hizi,ekran boyutu, hafiflik olarak X8 pro oneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam Xiaomi cihaz alacak olsam ana seriyi tercih ederdim. Özellikle POCO cihazlar oyun performansıyla öne çıkıyor olabilir fakat geri kalan çoğu şeyde çok daha zayıflar. Şu an mobil oyun dediğimiz türü açmak her telefon için aşırı basite kaçıyor. Dediğin oyunda Redmi Note 8 Pro bile 60 FPS alabilecek kapasitede yani çok düşünmeye gerek yok.

Oyun ve sürdürülebilirlik için fark ödeyerek Xiaomi 15t Pro cihazını almayı tercih ederdim.

Katılıyorum gündelik kullanım içinde ana seri hem daha işlevsel hem de daha premium kalıyor.

4 - 5 yıl boyunca bir oyunu oynayabilmek için HyperOS denen arayüze razı mı oluyorsunuz yani? Hani şu Telefon Yöneticisi gibi bir sistem uygulamasında bile reklam gösteren yazılıma?

Yönünüzü şiddetle değiştirmenizi tavsiye ederim.

Fiyatlar:

Şimdiden teşekkürler.
15T Pro bakın.

@Sxinar, X8 Pro modelinde Dimensity 9500s yongası yok. Dimensity 8500u var. X8 PM modeli Dimensity 9500s kullanıyor.

Üç cihazın da kamera alt yapısı aynı bu arada.

Son düzenleme: