Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar selam. Ben geçen anneme telefon almak için 2. el bir Redmi Note 13 Pro inceledim. Kendi uygulamalarında 5 6 girişten sonra, aşağı kaydırınca çıkan ekranda vs reklamlar vardı. Kripto sitesi reklamı da vardı. Hani Play Store'de uygulama olan yasa dışı olmayan. Candy Crash falan çıkıyordu. Ben de beğenmedim anneme reklamlı telefon aldırmam dedim sıfır Samsung A35 256 GB olan telefonu aldım. Kendim POCO X6 Pro 512/12 telefona tutuldum. Aynı reklam sorunları var mı yoksa Samsung gibi hiç öneri reklamları çıkmıyor mu? Çıkıyorsa kapatmanın yolu var mı? Bir de Redmi'de en solda Google var. Samsung'da da var ama kolayca kapatılabiliyor. Ama ben Redmi'de kapatmayı bulamadım. O da kapatılıyor mu?

Çözüm
Xiaomi, POCO, Redmi hepsinde reklam var. Kapatılabiliyor ama. Telefonu aldıktan sonra ilk işin reklamları kapatmak olsun. Kendi uygulamamaların ayarlarından reklamlar, tavsiye gibi şeyleri kapatında gidiyor. Bir de yetkilendirme ayarlarından Msa'nın (umarım doğru söyledim) yetkisini alacaksın.

X6 Pro muhteşem bir cihaz. Sırf reklam çıkıyor diye almamak saçma.
Xiaomi, POCO, Redmi hepsinde reklam var. Kapatılabiliyor ama. Telefonu aldıktan sonra ilk işin reklamları kapatmak olsun. Kendi uygulamamaların ayarlarından reklamlar, tavsiye gibi şeyleri kapatında gidiyor. Bir de yetkilendirme ayarlarından Msa'nın (umarım doğru söyledim) yetkisini alacaksın.

Çözüm

O en solda Google çıkıyor ya. Biz Samsung'da ortaya basılı tutunca sayfaları yönetim ekranında tek tıkla kapatabiliyoruz. Orayı açtım ama Xiaomi de göremedim. O Google yerinden çok rahatsız oluyorum o kapatılıyor mu?

Şu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241120_223027_One UI Home.webp
    Screenshot_20241120_223027_One UI Home.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 205
O en solda Google çıkıyor ya. Biz Samsung'da ortaya basılı tutunca sayfaları yönetim ekranında tek tıkla kapatabiliyoruz. Orayı açtım ama Xiaomi de göremedim. O Google yerinden çok rahatsız oluyorum o kapatılıyor mu?

Şu.

Ha sen Google keşfet diyorsun. Kapatılması gerek. Ana ekranda iken basılı tut ve ayarlar simgesine tıkla. Daha fazla de, orada -1 ekran olacak. Oradan hiçbiri yaparak kapatabilirsin. Uygulama kasası da yapabilirsin. Güzel gözüküyor o bence.

Yani uygulama önerileri gözüküyor orada ama onu da kapatabilirsin. 3 noktaya tıkla, ayarlardan tavsiyeleri kapat, geri dön, hizmetlerden 2 seçeneği kapat. O saçma uygulama önerileri gider.