Dagster3532
Becerikli
Yeniden başlatmada değil de kullanırken bir anda kesiliyor açılırkenki POCO yazısı çıkıyor ve bu dönüyor (du). Güç tuşuna abanıp kapatıyorum (çünkü kendi açılmıyor) sonra el ile tekrar açınca normal çalışıyor. Bu yaşanmasın diye sabah kalkınca bir kere manuel yeniden başlat yapıyorum bu bahsettiğim sorun görünmüyor. Bu şekilde aylardır bir kere bile karşılaşmadım, çiçek gibi kullanıyorum.@XanthiN, kendi kendine yeniden başlatıyorsa o telefon yakında kış uykusuna yatar daha kalkmamak üzere. Elden çıkarın derim.
Bendekinin anakartı patladıydı tamiri telefondan pahalıydı o zamanlar. Çok eski cihaz pek mantıklı değil.
Mantıklı değil. Bu modelde kronik pmıc sorunu var ve cihaz anında fişi çekebiliyor. Tabii büyük bir ısınma sorunu da var.
Bak böyle dediniz bi kıllandım. Aralık 2021'den beridir öyle yada böyle kullanıyorum. Bir tek üst mesajlarda bahsettiğim sıkıntı var. Anakart yanma öncesi bir belirti veriyor mu? Neye dikkat etmeliyim ve neyden şüphelenmeliyim?
Yorumlarınız bana ciddi yardımcı olur beyler @Ruindry @belirsizz @22723
Bak böyle dediniz bir kıllandım. Aralık 2021'den beridir öyle ya da böyle kullanıyorum. Bir tek üst mesajlarda bahsettiğim sıkıntı var. Anakart yanma öncesi bir belirti veriyor mu? Neye dikkat etmeliyim ve neden şüphelenmeliyim?
Yorumlarınız bana ciddi yardımcı olur @Ruindry @belirsizz @22723
Telefonun kendi kendine yeniden başlaması, yavaş şarj olması ve beyaz ekran vermesi belirtilerden.
Ahahhaha hayır vermiyor. İlk anakart yanması; wilf rild oynarken oyunun yükleme ekranında bir anda görüntü dondu, açılmadı oyun sonra 10dk görüntü kaldı öyle ve kapandı. İkinci yanma ( serviste anakart değişti ) Instagram DM'de yandı kapandı açılmadı. Bir anda oluyor ve fotoğraf vs her şey çöp. Serviste sorunlu cihazı düzgün kapatamıyorlar bile.
Ben hiç yaşamadım.