Detaylar
Kim cevapladı?berat_01 20
Yetkin
Merhaba, POCO X3 Pro telefonumda ana ekranda yavaş şarj oluyor yazısı çıkıyor. Önceden bu kadar yavaş şarj olmazdı, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Reis Custom ROM da çözülemiyor orijinal ROM geçebilirsen iyi olur da pek zannetmiyorum geçebileceğini.
BurakTR
Yetkin
Reis Custom ROM da çözülemiyor orijinal ROM geçebilirsen iyi olur da pek zannetmiyorum geçebileceğini.
Önceki ROM'da böyle değildi ROM'dan kaynaklı büyük ihtimalle ROM değiştirdim.
biderdimyokadam
Başarılı
Rom ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane Poco X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum rom olarak? Lineageos düşünüyorum.
Surface Area 39
Üstün
- Makaleler
- 3
ROM ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane POCO X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin Custom ROM olarak? LineageOS düşünüyorum.
Mümkünse LineageOS!
Custom romlu Note 8 prolar da oyunlar kasıyordu garip bir şekilde. sonra normal MIUI geçtim kasmalar gitti garip ya.
Ayaz
Yetkin
Ben Pixel Experience kullanıyorum 1 seneyi aşkındır ve sadeliğinden ve optimize çalışmasından dolayı gayet memnunum size de önerebilirim ama LineageOS de güzeldir karar sizin.Rom ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane Poco X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum rom olarak? Lineageos düşünüyorum.
BurakTR
Yetkin
ROM ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane POCO X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum ROM olarak? LineageOS düşünüyorum.
LineageOS crDroid iyidir ben derpfeste geçtim dün.
Ben PixelExperience kullanıyorum 1 seneyi aşkındır ve sadeliğinden ve optimize çalışmasından dolayı gayet memnunum size de önerebilirim ama LineageOS'de güzeldir karar sizin.
PixelExperience güzel ROM ama ben yüklediğim vakitte pil optimizasyonu çok kötüydü kimisinde pil optimizasyonu çok iyi oluyor biraz sıkıntılı bir ROM.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi
- Hakan Yusuf
-