POCO X3 Pro Custom ROM yavaş şarj oluyor

BurakTR

Yetkin
Merhaba, POCO X3 Pro telefonumda ana ekranda yavaş şarj oluyor yazısı çıkıyor. Önceden bu kadar yavaş şarj olmazdı, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, POCO X3 Pro telefonumda ana ekranda yavaş şarj oluyor yazısı çıkıyor. Önceden bu kadar yavaş şarj olmazdı, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Reis Custom ROM da çözülemiyor orijinal ROM geçebilirsen iyi olur da pek zannetmiyorum geçebileceğini.

Reis Custom ROM da çözülemiyor orijinal ROM geçebilirsen iyi olur da pek zannetmiyorum geçebileceğini.

Önceki ROM'da böyle değildi ROM'dan kaynaklı büyük ihtimalle ROM değiştirdim.

Rom ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane Poco X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum rom olarak? Lineageos düşünüyorum.

Rom ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane Poco X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum rom olarak? Lineageos düşünüyorum.
Ben Pixel Experience kullanıyorum 1 seneyi aşkındır ve sadeliğinden ve optimize çalışmasından dolayı gayet memnunum size de önerebilirim ama LineageOS de güzeldir karar sizin.

ROM ayarlarında hızlı şarj özelliği var mı? Belki deaktif konumdadır. Elimde bir tane POCO X3 Pro var duruyor kenarda. Ne önerirsin costum ROM olarak? LineageOS düşünüyorum.

LineageOS crDroid iyidir ben derpfeste geçtim dün.

Ben PixelExperience kullanıyorum 1 seneyi aşkındır ve sadeliğinden ve optimize çalışmasından dolayı gayet memnunum size de önerebilirim ama LineageOS'de güzeldir karar sizin.

PixelExperience güzel ROM ama ben yüklediğim vakitte pil optimizasyonu çok kötüydü kimisinde pil optimizasyonu çok iyi oluyor biraz sıkıntılı bir ROM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…