apolabel
Başarılı
- Cihaz
- Poco X3 Pro 8/256
Merhaba. X3 Pro kullanıyorum çıktığından beri 4. X3 Pro cihazım.
Sağ olsun hiçbiride bozulmadı lakin bu son aldığım aşırı ısınıyor sadece oyun oynarken. Şarjda veya boşta gayet ılık hele ki Ankara'nın son zamanlardaki sıcaklıklarında. Değiştir diyebilirsiniz ama ben cihazımı ve performansını gerçekten seviyorum. Şu an bu cihaz için sizden istediğim öneriler; bir tane telefonu tam performans şarj edecek bir şarj aleti, ısınma sorununu giderme yolları (termal macun/olursa sıvı metal, ek soğutucu). AOSP kurmayı düşünüyorum zaten, şu an 13.0.9 sürümündeyim tamamen debloat ettim resmen, 8-9 tane uygulama çekmecesinde uygulama kaldı
güzel naçizane önerilerinizi bekliyorum.
cihaz değiştirdim. Sürekli değiştire değiştire yine elime geçti.

Bu arada hep X3 Pro almadım,Merhaba. X3 Pro kullanıyorum çıktığından beri 4.cü X3'promsağ olsun hiçbiride bozulmadı lakin bu son aldığım aşırı ısınıyor sadece oyun oynarken. Şarjda veya boşta gayet ılık hele ki Ankara'nın son zamanlardaki sıcaklıklarında. Değiştir diyebilirsiniz ama ben cihazımı ve performansını gerçekten seviyorum. Şu an bu cihaz için sizden istediğim öneriler; bir tane telefonu tam performans şarj edecek bir şarj aleti, ısınma sorununu giderme yolları (termal macun/olursa sıvı metal, ek soğutucu). AOSP kurmayı düşünüyorum zaten, şu an 13.0.9 sürümündeyim tamamen debloat ettim resmen 8 9 tane uygulama çekmecesinde uygulama kaldı
Ben başlığa uygulama önerisi yazmamıştım sanki amaMerhaba. X3 Pro kullanıyorum çıktığından beri 4. X3 Pro cihazım.Sağ olsun hiçbiride bozulmadı lakin bu son aldığım aşırı ısınıyor sadece oyun oynarken. Şarjda veya boşta gayet ılık hele ki Ankara'nın son zamanlardaki sıcaklıklarında. Değiştir diyebilirsiniz ama ben cihazımı ve performansını gerçekten seviyorum. Şu an bu cihaz için sizden istediğim öneriler; bir tane telefonu tam performans şarj edecek bir şarj aleti, ısınma sorununu giderme yolları (termal macun/olursa sıvı metal, ek soğutucu). AOSP kurmayı düşünüyorum zaten, şu an 13.0.9 sürümündeyim tamamen debloat ettim resmen, 8-9 tane uygulama çekmecesinde uygulama kaldı
Bu arada hep X3 Pro almadım,cihaz değiştirdim. Sürekli değiştire değiştire yine elime geçti.
Son düzenleme: