Detaylar
Kim cevapladı?Xiaomi değil, POCO. Xiaomi ana serisi yerine ucuz POCO veya Redmi cihazlardan sorunsuz yüksek performanslı deneyim beklemeyin, uygun fiyatlı telefonlar sonuçta.
Jiroskop sorunu nasıl yani? Jiroskop çalışmıyor mu yoksa yamuk mu çalışıyor? Kayma falan mı yapıyor? Hangi oyunda sorun çıkarıyor?
Bende kullanıyorum bu sorunlar yok telefonu güncelledin mi hiç?
Birincisi, Xiaomi değil, POCO kullanıyorsun. Xiaomi ile POCO arası dağlar kadar farkla dolu. Xiaomi serisi, POCO serisinden 100 kat daha kaliteli bir seri. Ben Xiaomi 15 Pro kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.Xiaomi telefon aldığım güne lanet olsun. Telefonda zaten FPS sorunu yaşıyordum, iyi kötü çözdüm. Şimdi de jiroskop sorunu yaşıyorum.
İkincisi, şu telefonda FPS sorunu yaşayan kimse yok. Jiroskop sorunu da büyük ihtimalle senin ayarları yanlış yapmandan kaynaklanıyordur. Oynadığın oyunda ters jiroskop açıksa, kapat.
Bazı sürümler bug'lu o yüzden yapıyor olabilir en iyisi güncellememek.
oBirincisi, Xiaomi değil, POCO kullanıyorsun. Xiaomi ile POCO arası dağlar kadar farkla dolu. Xiaomi serisi, POCO serisinden 100 kat daha kaliteli bir seri. Ben Xiaomi 15 Pro kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.
İkincisi, şu telefonda FPS sorunu yaşayan kimse yok. Jiroskop sorunu da büyük ihtimalle senin ayarları yanlış yapmandan kaynaklanıyordur. Oynadığın oyunda ters jiroskop açıksa, kapat.
Mert_45
Uzman
Xiaomi değil, POCO. Xiaomi ana serisi yerine ucuz POCO veya Redmi cihazlardan sorunsuz yüksek performanslı deneyim beklemeyin, uygun fiyatlı telefonlar sonuçta.
Jiroskop sorunu nasıl yani? Jiroskop çalışmıyor mu yoksa yamuk mu çalışıyor? Kayma falan mı yapıyor? Hangi oyunda sorun çıkarıyor?
Kralım ben Xiaomi kendi mağzasından aldım zatende telefonu ısınıcağını biliyordum bu da FPS düşmesi anlamına gelir. Her şeye eyvallah ama jiroskop titriyor düzgün çalışmıyor çözümü yoksa idade edeceğim iyi günler.
HyperOS sürümün şu an kaç? telefonu hiç yere düşürdün mü?Kralım ben Xiaomi kendi mağzasından aldım zatende telefonu ısınıcağını biliyordum bu da FPS düşmesi anlamına gelir. Her şeye eyvallah ama jiroskop titriyor düzgün çalışmıyor çözümü yoksa idade edeceğim iyi günler.
Önceki sürüm de jiroskop sorunu yaşıyormuydun? Ben şu an 1.0.8.0 sürümü kullanıyorum bir sorun yok belki güncelleme yüzünden olmuş olabilir.Telefonunu hiç yere düşürmedim özenle kullanıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet