Çözüldü POCO X6 Pro'da herhangi bir kronik arıza var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
X3 Pro telefonumda şu anda anakart sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu şöyle oldu: sosyal medyada geziniyordum telefon öyle sıcak değildi. Ekran aniden dondu sonra kendini tamamen kapattı ve hiçbir tepki de yok. Reballing yaptıracağım ancak sorun tekrarlarsa X6 Pro düşünüyorum. Sorum şu şekilde: X6 Pro'da herhangi bir şekilde anakart, PMIC ya da herhangi bir can sıkıcı kronik sorunu var mı? Kullananlardan yorum almak istiyorum bu konuda. İlla ki bir gün olacağının farkındaydım ancak bu kadar gafil avlanmayı hiç beklemiyordum.

Çözüm
Telefonunuzdaki sorun çözüldü mü
Çözüldü. Bu konuyu açtığımda telefonumun yapılacağına dair umutlarım tükenmişti ancak şu an çalışıyor yaptırmayı başardım. Reballing sorunsuz oldu. Ancak sanmıyorum bir daha ne Xiaomi ne de POCO yanaşırım. Sonraki cihazım net şekilde Samsung olacak.

S23 Ultra telefonumu bakıma gönderdiğimde 1 haftalığına X6 Pro kullanmıştım, bir sorun yaşamadım ama pil performansı kötüydü.

Şahsen MIUI/HyperOS port ROM'ları AOSP ROM'a tercih ederim.
Ben açıkçası AOSP tercih ederim. MIUI, HyperOS gibi bloat bir sistem değil ve her anlamda akıcı epey. Ben fazlasıyla beğeniyorum AOSP tabanlı ROM'ları. Hatta bazı ROM'lar telefonların performansına bile büyük etki ediyor. Antutu v10'da 520k alan cihazım 650k'ları zorluyor. Yine az değil. Her şeyi geçtim pil tüketimi bile gayet iyi. Biliyorum ki firma ROM'ları o cihazlar için tasarlanıyor ve ek özellikler içeriyor RAM ekleme gibi ancak bu tip şeyleri kullanmayan bir kullanıcı bunları fark etmeyecektir bile bence. En azından aradığım bir özellik değil mesela.

Çözüldü. Bu konuyu açtığımda telefonumun yapılacağına dair umutlarım tükenmişti ancak şu an çalışıyor yaptırmayı başardım. Reballing sorunsuz oldu. Ancak sanmıyorum bir daha ne Xiaomi ne de POCO yanaşırım. Sonraki cihazım net şekilde Samsung olacak.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…