Çözüldü POCO X6 Pro'da herhangi bir kronik arıza var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
X3 Pro telefonumda şu anda anakart sorunu yaşıyorum. Daha doğrusu şöyle oldu: sosyal medyada geziniyordum telefon öyle sıcak değildi. Ekran aniden dondu sonra kendini tamamen kapattı ve hiçbir tepki de yok. Reballing yaptıracağım ancak sorun tekrarlarsa X6 Pro düşünüyorum. Sorum şu şekilde: X6 Pro'da herhangi bir şekilde anakart, PMIC ya da herhangi bir can sıkıcı kronik sorunu var mı? Kullananlardan yorum almak istiyorum bu konuda. İlla ki bir gün olacağının farkındaydım ancak bu kadar gafil avlanmayı hiç beklemiyordum.

Çözüm
Telefonunuzdaki sorun çözüldü mü
Çözüldü. Bu konuyu açtığımda telefonumun yapılacağına dair umutlarım tükenmişti ancak şu an çalışıyor yaptırmayı başardım. Reballing sorunsuz oldu. Ancak sanmıyorum bir daha ne Xiaomi ne de POCO yanaşırım. Sonraki cihazım net şekilde Samsung olacak.

Sorunun çözüldüğüne sevindim. X3 serisi sorunlu bir seriydi. Bundan dolayı başka marka bakmanın anlamı nedir anlamış değilim. Mesela bende Note 7 patlıyor ve S8/S9/S20/S24U cihazlarda ekranda sorun oluyor diye Samsung markasına yanaşmam diye yorum yapabilirdim.

Hocam açıkçası evet cihaz sorunlu. Garip şekilde öncesinde pek sorun yokken yeniden başlatırsam 6 7 tur daha yeniden başlatma istiyor. Nedenini anlamadığım şekilde sistem çalışmayo durdurdu hata penceresi çıkıyor. Bekle yaptığımda sistemde tepki kalmıyor. Zorla yeniden başlatma istiyor. POCO markasından git gide soğuyorum. Sonraki telefon serim kesinlikle Samsung olmasını isterim. İlla POCO'da kalacak olursam F serisinden başka almam.

Normalde cihaz iyiydi. Genel anlamda bu yıl çıkan cihazların yarısına kafa tutabiliyor ciddi anlamda. Xiaomi nasıl bir hata yapmış anlaması güç.

O modeli üretenler gerçekte Xiaomi değil. Ayrıca o zamanlar POCO ve Xiaomi ayrılardı.

Ayrıca güzel bir Xiaomi istiyorsanız POCO ve Redmi markasından uzak duracaksınız. Redmi alıyorsanız da K serisi tercih edeceksiniz.

Pro 5G ve Pro Plus 5G olanlar iyi gayet. Note serisini es geçmek iyi olmaz bence.

Açıkçası X7 Pro ve F serisi epey sağlam duruyor ancak dediğim gibi sonraki telefonum yüksek ihtimal Samsung olacak. Xiaomi HyperOS'i pek sevemedim. 2.0 çıktı ancak gözle görülür bir ilerleme katettiklerini sanmıyorum. Ne bileyim ROM'u 3.0 sürümünde debloat etseler bile telefon performansı iyiye gidiyor. Ha diyeceksiniz ki araç var ve ADB aracılığı ile silinebiliyor. Evet öyle ancak bunu neden ben yapayım ki? Marka'nın kendisi yapabilecekken.

X3 Pro almamın başlıca sebebi ise tamamen bütçe idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…