Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Dün akşam GameHub üzerinden cihazımda bulut servisi olmadan GTA 5 çalıştırmak istedim ve dosyaların indirmesi için sabaha indirmeye bıraktım. Dosyalar inmişti ve sadece ZIP dosyasından ayırmak kalmıştı. Ancak 2 defa uyarı vermesi sonucu hata mesajına baktığımda "yetersiz depolama alanı" ifadesini gördüm. Evet; 512 GB depolama alanı nasıl tükenmiş olabilir bir kenara dursun, bu kadar hafıza sadece gece mi tükendi? Bu depolama alanını nasıl temizleyebilirim ve alan kaplayan dosyaları nasıl tespit edebilirim?
Unutmadan, dün akşam 2 adet(birisi HyperOS 3 güncellemesi olmak üzere) güncelleme yaptım.
Hocam sorunu çözdüm, zip dosyalarında herhangi birisini çıkartınca eksik olan partları da otomatik çıkartıyormuş. Ben bunun farkında olmadan 4-5 kere çıkarttım. İlginiz için teşekkürler
Hocam sorunu çözdüm, zip dosyalarında herhangi birisini çıkartınca eksik olan partları da otomatik çıkartıyormuş. Ben bunun farkında olmadan 4-5 kere çıkarttım. İlginiz için teşekkürler