Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Telefonum iyi, her oyunu kaldırabilecek bir düzeyde sayılır. Genel olarak oyun bakıyorum zaman geçirmelik. Hastane kontrolleri için Kıbrıs'tan Türkiye'ye geldim 15 günlük. Her gün internet kafe ye gidersem bu gidişle evsiz kalacağım. Zaman geçirebileceğim, paralı parasız fark etmez oyun arıyorum.

Nasıl bir tür arıyorsun? Açık dünyalı istiyorsan Wuthering Waves var. Hem telefonu grafik açısından zorlayacak oyun.

Nasıl bir tür arıyorsun? Açık dünyalı istiyorsan Wuthering Waves var. Hem telefonu grafik açısından zorlayacak oyun.

Hepsine açığım açıkçası, puzzle dışında. WW Genshin Impact tarzı bir oyun mu?

MSFS de az zaman geçirmedim... SIM olarak gerçekçi bir SIM mi? Yoksa bir tuşa basınca direkt her şey açılıyor mu? Vampire survivors çok oynadım zamanında. Age of History tarzı oyunlara kafam basmıyor maalesef.

MSFS de az zaman geçirmedim... SIM olarak gerçekçi bir SIM mi? Yoksa bir tuşa basınca direkt her şey açılıyor mu? Vampire survivors çok oynadım zamanında. Age of History tarzı oyunlara kafam basmıyor maalesef.

Hem gerçekçi hem de bir tuşlada oynayabilirsin. Güzel bir oyun. Age of History ise basit bir oyun aslında. Öğrenince keyifle oynarsın. HOI4 gibi değil.

Hem gerçekçi hem de bir tuşlada oynayabilirsin. Güzel bir oyun. Age of History ise basit bir oyun aslında. Öğrenince keyifle oynarsın. HOI4 gibi değil.

Hiç oynamadım HOI tarzı oyunları, deneyeyim bakalım. 0 bilgi ile çözebilir miyim tartışılır ama bakacağız.

Evet. Oyunu hikayesi ilgileniyorsanız Türkçeye çevirmek için instant translate on screen kullanabilirsin. Bir siteden APK olarak indirmiştim.

İngilizcem gayet yeterli olur diye düşünüyorum, yine de teşekkürler. Deneyeyim bir bakalım. Çok karışık değildir umarım.

Öğretici video izle hemen anlarsın. HOI4'ten kat kat daha kolay.

Oyunlarda öğretici video izlemeyi pek sevmiyorum ama bakabilirim bir.

Deneyeyim bakayım ikisini de.