Ben araştırdığım kadarıyla, senin söylediğin "sıfır kayıp" demene pek inanmıyorum. Hatta 3 AI'ye sordum, hepsi de "sıfır kayıp" demek yanlış, az da olsa kalite kaybı oluyor dedi. Eğer bir kaynak atabilirsen, benim de fikrimi değiştirirsin bu konuda; karşılaştırma videosu vs. gibi.
Galaxy Unpacket etkinliğinde bahsedildi.

Normally, when you upload photos on apps like Instagram, they go through some compression. But Sheikh explained that every photo and video you capture or view will keep its full color and contrast.

Teşekkür ederim kaynak paylaştığın için. Evet, geliştirme olduğu söylenmiş ama yine de benim Android'e pek güvenesim gelmiyor. Bir de içimde bir istek var; çevremdekiler kullanıyor iPhone, onların attıkları story'lerin çeyreği kalitede story paylaşıyorum. Eğer iPhone modellerinden önerseydin, ne önerirdin? Şu an Pro Max düşünmüyorum, büyük olduğu için düz Pro düşünüyorum. 2. el falan da dersen olabilir piyasasını ben bilmiyorum.

Teşekkür ederim kaynak paylaştığın için. Evet, geliştirme olduğu söylenmiş ama yine de benim Android'e pek güvenesim gelmiyor. Bir de içimde bir istek var; çevremdekiler kullanıyor iPhone, onların attıkları Story'lerin çeyreği kalitede story paylaşıyorum. Eğer iPhone modellerinden önerseydin, ne önerirdin? Şu an Pro Max düşünmüyorum, büyük olduğu için düz Pro düşünüyorum. 2. el falan da dersen olabilir piyasasını ben bilmiyorum.

Sana önerim her ne kadar büyük olsa da Pro Max alman hocam. Pro modeller benim de hoşuma gidiyor boyut açısından ama pil ömrü işin içine girince Pro Max modeller bal gibi oluyor.

Video stabilizasyonu konusunda hala Apple şu an bir numara ona lafım yok hocam tabii ki ama o çamurlu videolar eskide kaldı. Şimdi de fotoğraflar belirli sıkıştırma işlemlerinden geçiyordur her türlü ama fotoğraf öyle kalitesiz olmuyor.

Sana önerim her ne kadar büyük olsa da Pro Max alman hocam. Pro modeller benim de hoşuma gidiyor boyut açısından ama pil ömrü işin içine girince Pro Max modeller bal gibi oluyor.

Video stabilizasyonu konusunda hala Apple şu an bir numara ona lafım yok hocam tabii ki ama o çamurlu videolar eskide kaldı. Şimdi de fotoğraflar belirli sıkıştırma işlemlerinden geçiyordur her türlü ama fotoğraf öyle kalitesiz olmuyor.

Pil konusunda sorun olmaz, öyle sürekli oyun oynayan, kurcalayan biri değilim. Telefonu çok elime almıyorum, sadece fotoğraf, video çeker geçerim. Şu anki telefonu bile oyun oynarım diye alıp, belki toplasan bir kaç saat oynayıp salıyorum, o da haftada 1 falan. Pro alacağım da hangisi yani, 15 mi, 14 mü, 16 mı, 2. elden mi almam lazım, buna karar veremedim ben. Pro Max'te boyutu benim telefon kadar ve benim telefonum hem elimde hem cebimde o kadar kaba duruyor ki.

Pil konusunda sorun olmaz, öyle sürekli oyun oynayan, kurcalayan biri değilim. Telefonu çok elime almıyorum, sadece fotoğraf, video çeker geçerim. Şu anki telefonu bile oyun oynarım diye alıp, belki toplasan bir kaç saat oynayıp salıyorum, o da haftada 1 falan. Pro alacağım da hangisi yani, 15 mi, 14 mü, 16 mı, 2. elden mi almam lazım, buna karar veremedim ben. Pro Max'te boyutu benim telefon kadar ve benim telefonum hem elimde hem cebimde o kadar kaba duruyor ki.
O zaman minimum 15 Pro öneririm hocam. 15 serisi ile artık iPhone pilleri 500 döngü yerine 1000 döngü garanti sunmaya başladı. Yani çok daha dayanıklı pile sahip 15 ve sonraki modeller. Bulursanız temiz ikinci ellere bakabilirsiniz bütçeye bağlı tabi ki.

O zaman minimum 15 Pro öneririm hocam. 15 serisi ile artık iPhone pilleri 500 döngü yerine 1000 döngü garanti sunmaya başladı. Yani çok daha dayanıklı pile sahip 15 ve sonraki modeller. Bulursanız temiz ikinci ellere bakabilirsiniz bütçeye bağlı tabii ki.

128 GB yeterli olur mu mesela sadece 1-2 oyun fotoğraf video vs. icloud falan kullansam da.

Bir çok firma küçülme, kendi içinde yapılandırma yollarına giderken Xiaomi de yavaş yavaş Poco vs bir sürü alt markasını zamanla kapatacaktır diye düşünüyorum ya da en azından Hindistan ile sınırlı kalabilir. Bence firmanın yüz karası alt markası resmen Poco'dur. Redmi cihazları da Poco sayesinde daha yüksek fiyatlıyorlar, umarım Redmi de zamanla yok olur gider.