Hocam şu an kullandığın telefonda kaç GB kullandığına bakarak ona göre oranını ayarlayabilirsin.
Şu an 512 GB kullandığım telefon ama 100 GB kullanıyormuş sadece. O yüzden yeter diye düşünüyorum bir de gereksiz fotoğraf ve uygulamalar da var.
Hocam şu an kullandığın telefonda kaç GB kullandığına bakarak ona göre oranını ayarlayabilirsin.
Şimdi 128GB az gelebilir 256 GB lazım, kullandığınız alanın iki katı lazım ki sorunsuz bir şekilde kullanın. Hem Pro modeller çok güçlü, bu modeller ile çekilecek 4K videolar ve büyük boyutlu oyunlar daha fazla yer kaplar.Şu an 512 GB kullandığım telefon ama 100 GB kullanıyormuş sadece. O yüzden yeter diye düşünüyorum bir de gereksiz fotoğraf ve uygulamalar da var.
iPhone 16 e var bir de ama bunun tasarımını beğenmedim, tek kameralı.Şimdi 128GB az gelebilir 256 GB lazım, kullandığınız alanın iki katı lazım ki sorunsuz bir şekilde kullanın. Hem Pro modeller çok güçlü, bu modeller ile çekilecek 4K videolar ve büyük boyutlu oyunlar daha fazla yer kaplar.
Hocam şimdi ben de POCO X8 Pro ile Galaxy A57 arasındayım. X8 Pro alırsam devasa batarya ve muazzam performans elde edeceğim, A57 alırsam stabil arayüz, kaliteli bileşen, kaliteli kamera stabilizasyonu alacağım. Kararsız kaldım.A57'nin de kamerası kötü demek ki.
Kameraları rezalette olsa; İlk telefonumun Poco X3 Pro olmasından sanırım, en F/P telefon markası şu an POCO olduğunu düşünüyorum. Elimdeki yıkılası Redmi bozulsada F8 Pro veya X8 Pro Max alsam.
Ben de 16e'yi çok beğeniyorum kompakt olduğu için, ama geniş açı kamerası bazen eksikliğini gösteriyor hocam.iPhone 16 e var bir de ama bunun tasarımını beğenmedim, tek kameralı.
Sahibinden üzerinden yurtdışı X8 Pro Max alsan daha iyi olur.Hocam şimdi ben de POCO X8 Pro ile Galaxy A57 arasındayım. X8 Pro alırsam devasa batarya ve muazzam performans elde edeceğim, A57 alırsam stabil arayüz, kaliteli bileşen, kaliteli kamera stabilizasyonu alacağım. Kararsız kaldım.
Muhtemelen A57 alacağım. Kamera benim için önemli çünkü. Bilir misiniz bilmem ama Redmi Note 12 4G ile bile muazzam fotoğraflar çekip foruma atarım, POCO X8 Pro benim için yine de upgrade olacak yani
Ben de 16e'yi çok beğeniyorum kompakt olduğu için, ama geniş açı kamerası bazen eksikliğini gösteriyor hocam.
Büyük ekran pek sevmiyorum ve arka kamera tasarımı olarak POCO X8 Pro daha iyi gibi duruyor, ancak bir yandan da Galaxy A57'yi kamera açısından beğeniyorum.Sahibinden üzerinden yurtdışı X8 Pro Max alsan daha iyi olur.
F8 Pro'ya baktın mı? İşlemcisi X modeline göre çok daha güçlü, kamerası da emin olmamakla birlike daha iyi diye biliyorum.Büyük ekran pek sevmiyorum ve arka kamera tasarımı olarak POCO X8 Pro daha iyi gibi duruyor, ancak bir yandan da Galaxy A57'yi kamera açısından beğeniyorum.
POCO alırsam bir de 512GB depolama alanım olacak. Benim için mükemmel. Her türlü 4K 60FPS videoları kaydedebilirim.