POCO'ların kamera konusunda aslında kötü olmaması

S25 FE su an gereksiz pahali internette. Alacagin fiyat 32-33 bin araliginda degilse degmez.

Buds Core giris seviye bir kulaklik. Kotu degil ancak ses kalitesi icin iyi bir secenek degil.
Hocam SSC Codec hiç denemedim sizce ses kalitesinde fark eder mi?

Giriş seviye ama benim için yeterli geliyor. Dışarıda Buds Core, evde Redmi Buds 4 Active kullanıyorum bana yetiyor şahsen zevk alıyorum

Kalan parayla A57 için kaliteli kılıf ve kırılmaz ekran gibi aksesuarlar alabilirim aslında.

Ikisini de isik miktari az bir ortamda deneseniz daha net belirginlesir farklar. Gun icinde sizi cezbeden sey firmalarin sundugu renk profilleri ve NPU'nun destegi yani yapay zeka efektleri oluyor. Bunlar sensorden buyuk oranda bagimsiz oldugu icin sensor farkini hissettirmeyecek senaryolarda kisinin zevkine kaliyor biraz.

Benim de çekim yaptığım zamanlar tamamen gündüz veya akşamüstü veya aydınlatılmış ortamlar oluyor çünkü otomobil sergileri ya sabah ya öğlen ya akşamüstü ya da aydınlatılmış bir alanda akşam vakitleri oluyor.

Yine de stabilizasyon açısından Samsung'u seçtim ben. Tek şikayetim 4K60FPS yok 4K30FPS var. Onun dışında gayet beğendiğim bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…