Hocam şimdi düşündüm dediğiniz gibi A57'de karar kıldım. Bütçeyi arttırırsam S25 FE alacağım. Aslında ilk seçeneklerim bunlardı, ama 4K60FPS konusu beni POCO'ya itmişti.
HyperOS 3 ile artık POCO Launcher'daki ikonlar klasik Xiaomi ikonları oldu hocam eski Launcher'ı bende sevmiyordum.
Ikisini de isik miktari az bir ortamda deneseniz daha net belirginlesir farklar. Gun icinde sizi cezbeden sey firmalarin sundugu renk profilleri ve NPU'nun destegi yani yapay zeka efektleri oluyor. Bunlar sensorden buyuk oranda bagimsiz oldugu icin sensor farkini hissettirmeyecek senaryolarda kisinin zevkine kaliyor biraz.
Ikisini de isik miktari az bir ortamda deneseniz daha net belirginlesir farklar. Gun icinde sizi cezbeden sey firmalarin sundugu renk profilleri ve NPU'nun destegi yani yapay zeka efektleri oluyor. Bunlar sensorden buyuk oranda bagimsiz oldugu icin sensor farkini hissettirmeyecek senaryolarda kisinin zevkine kaliyor biraz.
Benim de çekim yaptığım zamanlar tamamen gündüz veya akşamüstü veya aydınlatılmış ortamlar oluyor çünkü otomobil sergileri ya sabah ya öğlen ya akşamüstü ya da aydınlatılmış bir alanda akşam vakitleri oluyor.
Yine de stabilizasyon açısından Samsung'u seçtim ben. Tek şikayetim 4K60FPS yok 4K30FPS var. Onun dışında gayet beğendiğim bir cihaz.