Detaylar
Kim cevapladı?Kafa dağıtmalık chill&fight. Oyun seslerini hafif kısar spotify açar girerim.
Merhaba. Podcast veya sadece sesini dinlemek istediğim videoları dinlerken oynayabileceğim tercihen hikaesiz oyunlar arıyorum. Daha önce Brotato ve NFS: Hot Pursuit Remastered oynadım. ETS 2 gibi simulasyon oyunları pek ilgimi çekmiyor ancak yine de önerilere açığım.
İlk çıkan Test Drive Unlimited oyununa bakabilirsiniz. Hawaii'de bulunan O'ahu adasını 1-1 şekilde yapmışlar. Hem adayı bol bol gezersiniz, hem de yarış vesaire yaparsınız. Bol içeriği bulunan güzel bir oyundur.
maes
Başarılı
Evet.Euro Truck Simulator 2 oynayabilirsin. Arkada şarkı eşliğinde yağmurlu havada tır sürmek çok güzel oluyor.
Elma ısıran
Üstün
Vay be çok severdim o oyunu...İlk çıkan Test Drive Unlimited oyununa bakabilirsiniz. Hawaii'de bulunan O'ahu adasını 1-1 şekilde yapmışlar. Hem adayı bol bol gezersiniz, hem de yarış vesaire yaparsınız. Bol içeriği bulunan güzel bir oyundur.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
ETS2 gibi simülasyon oyunu değil başka tür simülasyon oyunları:
Öneriler için teşekkür ederim.
Dead Cells bildiğim kadarıyla zor ve hikaye barındıran bir oyun. Arkadaki sese odaklanma konusunda bir nefatiflik yaratmıyor muydu ?En çok Dead sells oynardım. Çok keyif veriyordu bana.
Jurassic World Evolution kütüphanemde var. Oyunun mantığını tam anlayamadım sadece.ETS2 gibi simülasyon oyunu değil başka tür simülasyon oyunları:
- Makaleler
- 9
Project Zomboid.
jusbeprophet
Yetkin
Astrooner tavsiye ederim. Çok sakin bir oyun ve ölmeniz neredeyse imkansız. Rahat rahat base kurup, base optimize etmeye uğraşırsınız. Şahsen 451 medya dinlerken 75 saat vakit geçirmişim.