Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Bu türün pek bir kategorisi yok, Podcast kelimesi videoyu çektikten sonra ses kaydı alınmasına deniyor. Gameplay de oynayan kişinin video öncesi kayıt almasına deniyor. Ben buna benzettiğimden öyle yazdım.

Kanalın başlangıç içerikleri için GTA 5 hikayesi ve Bully seçmiştim. Bir eski bir yeni oyun olarak ilerledim. GTA 5'de Enchanted yeni çıkmıştı, Bully de bilinen oyundu. Daha sonrasında Minecraft Farm rehberi ve Warden yünle yenme speedrun yaptık. Onlar yalan yok güzel izlenmişti. En son da I'm not human çektim, 19 dakikalık video çıktıktan sonra maksimum izlenme 50'de kaldı :D (Her video 8-10 parçaya bölünüp Shorts atılıyor)

Şimdi 9 senelik Subnautica çekesim geliyor ama hem ana hikayeyi anlatmak hamallık hem de izlenmeyecekti. Ben de Türkiye'de yapılmamış ama yurt dışında yapılmış bir mantık buldum. Leviathan'ları tek tek anlatıyorum. Oyunun hikayesi derin olduğundan iyi geldi. 3 Leviathan için 3 video olabilir. Ghost için 5 dakika yeter belki.

Az önce oyunda yaratıcılık modunda bayağı video çektim.

1759569798537.webp

Bu tür video çeken kanallar büyüklü küçüklü var. Özellikle büyük olanları kesinlikle biliyorsunuzdur adını vermeyelim.

Siz böyle videoları izlerken ne bekliyorsunuz/amacınız ne? İlginizi çekmesi mi? Ana hikayeyi öğrenmek mi? Oynamaktan üşendiğiniz oyunları vakit tasarrufu ederek düzgünce öğrenmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu türün pek bir kategorisi yok, Podcast kelimesi videoyu çektikten sonra ses kaydı alınmasına deniyor. Gameplay de oynayan kişinin video öncesi kayıt almasına deniyor. Ben buna benzettiğimden öyle yazdım.

Kanalın başlangıç içerikleri için GTA 5 hikayesi ve Bully seçmiştim. Bir eski bir yeni oyun olarak ilerledim. GTA 5'de Enchanted yeni çıkmıştı, Bully de bilinen oyundu. Daha sonrasında Minecraft Farm rehberi ve Warden yünle yenme speedrun yaptık. Onlar yalan yok güzel izlenmişti. En son da I'm not human çektim, 19 dakikalık video çıktıktan sonra maksimum izlenme 50'de kaldı :D (Her video 8-10 parçaya bölünüp Shorts atılıyor)

Şimdi 9 senelik Subnautica çekesim geliyor ama hem ana hikayeyi anlatmak hamallık hem de izlenmeyecekti. Ben de Türkiye'de yapılmamış ama yurt dışında yapılmış bir mantık buldum. Leviathan'ları tek tek anlatıyorum. Oyunun hikayesi derin olduğundan iyi geldi. 3 Leviathan için 3 video olabilir. Ghost için 5 dakika yeter belki.

Az önce oyunda yaratıcılık modunda bayağı video çektim.

Eki Görüntüle 190003

Bu tür video çeken kanallar büyüklü küçüklü var. Özellikle büyük olanları kesinlikle biliyorsunuzdur adını vermeyelim.

Siz böyle videoları izlerken ne bekliyorsunuz/amacınız ne? İlginizi çekmesi mi? Ana hikayeyi öğrenmek mi? Oynamaktan üşendiğiniz oyunları vakit tasarrufu ederek düzgünce öğrenmek mi?
Podcast gameplay kanalınız için içerik önerileri:

1. Leviathan Derinlemesine Analizleri:
- Her bir Leviathan türünü ayrı bir video ile ele alın. Gerekli bilgiler, özellikleri ve stratejileri paylaşın.

2. Hayatta Kalma Stratejileri:
- Subnautica’da hayatta kalma ipuçları, kaynak toplama ve temel inşa yöntemleri üzerine rehber videolar oluşturun.

3. Yaratıcılık Modu İncelemesi:
- Yaratıcılık modunda yapılan yapılar, yaratıcı fikirler ve izleyici katkılarıyla oluşturduğunuz projeleri tanıtın.

4. Efsaneler ve Hikayeler:
- Oyunda yer alan efsaneleri ve karakterlerin arka plan hikayelerini anlatan videolar hazırlayın.

5. Zaman Yönetimi İpuçları:
- Oyun sırasında zaman nasıl verimli kullanılabilir, keşif ve görevlerin nasıl daha hızlı tamamlanacağı gibi konuları ele alın.

6. İzleyici Katılımlı İçerikler:
- İzleyicilerden gelen sorular veya öneriler üzerine içerikler üreterek etkileşimi artırın.

7. Kıyaslamalar ve Yorumlar:
- Subnautica’nın diğer oyunlarla kıyaslamalarını yapabilirsiniz. Hangi yönleri daha iyi, nerelerde eksik var?

Amacınıza ulaşmanız için bu önerileri değerlendirerek kanallarınızı genişletebilirsiniz.