Eskiden açılırdı bu linkteki bölümler. Artık silinmiş mi acaba? Çok üzülürüm eğer öyle bir şey olursa ben de arada izliyordum buradan…
Denediniz mi hocam? Aynı şey oluyor mu sizde de?

Buradan izleyebilirsin tum sezonlari. 4. Sezona kadar dublaj vardi sanirim.
Şu an işteyim, kurum bilgisayarlarında çok az site açılıyor hocam. Akşam eve gidince bakıcam. Teşekkürler.

@Picky, Bolumler Drive'dan paylasilmis, daha once yine bu siteden izlediysen Drive'ina kaydedilmistir. Dosyalar silinmediyse hala Drive'da duruyordur, bi oradan kontrol edin. Bu tarz siteler surekli kapaniyor, torrent kullanmak sizin icin problem degilse bence torrent olarak bakin. Kult bir seri oldugu icin muhtemelen fanlar tarafindan dublajli versiyonu torrentlenmistir.

@Picky, Bolumler Drive'dan paylasilmis, daha once yine bu siteden izlediysen Drive'ina kaydedilmistir. Dosyalar silinmediyse hala Drive'da duruyordur, bi oradan kontrol edin. Bu tarz siteler surekli kapaniyor, torrent kullanmak sizin icin problem degilse bence torrent olarak bakin. Kult bir seri oldugu icin muhtemelen fanlar tarafindan dublajli versiyonu torrentlenmistir.
Daha önce bu siteden izlemedim hiç. Torrent en son 2016 yılında kullanmıştım sanırım. Nasıl kullanılıyordu onu bile hatırlamıyorum şu an :D

@Picky, Normal indirmeden pek farki yok aslinda. Indir tusuna bastigin zaman direkt indirmek yerine Torrent programi araciligiyla indirmeye basliyor. Zamaninda guzel dusunulmus Torrent rehberi hazirlamistim ama forumlardaki moderator abiler biraz kizmisti. Ingilizce/Japonca dublaj + Turkce alt yazi olarak rahat bulunur, Turkce dublajli versiyonu icin biraz aramak gerekiyor. Daha detayli anlatmak isterdim ama buradaki moderator abiler de kizabilir gibi duruyor. Bos zamanin varsa Gemini yardimiyla 10-15 dk icinde bu konulari kolayca kavrarsin. Ugrasmak istemezsen Simon'in attigi link disi pek alternatif yok gibi duruyor.