Biz her yerdeyiz, çoğalıyoruz, büyüyoruz. Tarikat lideri benim. Amacım, Kurtlar Vadisi'ni sevmeyen kişileri Kurtlar Vadisi'ni sevmelerine teşvik etmek. Gerekirse kafasına sıkmak. Kanımın son damlasına kadar bunun için yaşayacak ve öleceğim. Bu kutsal görev bana aslan akbey tarafından verildi.

Forumda sıkça karşılaştığım Polat Alemdar sevgisi bundan çok memnun olduğunu belirtmek amaçlı böyle bir konu oluşturdum.

Arkandayız baba yürüüü, istersen Range Rover'ın şoförü olarak alabilirsin beni?

Allah bilir kaç para vermiştir o plaka için.

Aracın bulunduğu evin adresi ve aracın anahtarının bulunduğu lokasyonu atabilir misin? Bir arkadaş soruyor da.😆

Atayım kanka her gün görüyorum Elazığ'da. Dizide oynanan arabanın aynısı diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama araba sahibi de Kurtlar Vadisi hayranı, Elazığ'da araba şu an Elazığ'ın en ünlü caddesi Gazi Caddesinde görüyorum her gün. Bir gün fotoğrafını çeker atarım, insanlar kapış kapış ediyor fotoğraf çekmek için.

Atayım kanka her gün görüyorum Elazığ'da. Dizide oynanan arabanın aynısı diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama araba sahibi de Kurtlar Vadisi hayranı, Elazığ'da araba şu an Elazığ'ın en ünlü caddesi Gazi Caddesinde görüyorum her gün. Bir gün fotoğrafını çeker atarım, insanlar kapış kapış ediyor fotoğraf çekmek için.
Şaka olarak söylemiştim ama bir fotoğraf çok iyi olur çok mutlu edersiniz beni.

İnşallah sizi kırmayayım hocam imkanım olursa bir gün çekip atayım utangaç biriyim araba sahibinin yanına gidemem belki ama uzaktan çekip atarım belki.

Bu arada hocam sizdende profilime bir yorum bekliyorum açıkçası kimse yazmıyor :(

İnşallah sizi kırmayayım hocam imkanım olursa bir gün çekip atayım utangaç biriyim araba sahibinin yanına gidemem belki ama uzaktan çekip atarım belki.

Beni öyle mutlu etmiş olursunuz ki kelimeler ile tarif edilmez.😍

Hayalimdeki plakalı araba bu arada.😍

Bu arada hocam sizdende profilime bir yorum bekliyorum açıkçası kimse yazmıyor :(
Hemen bakıyorum hocam.😄