Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhaba dostlar.

Son 2-3 senedir polenlerin çıktığı bu dönemde sıkıntılar yaşıyorum ve şikayetlerim bu sene zirve yaptı. Dün dışarı spor yapmaya çıktım ve dünden beri hapşırık, burun akıntısı, göz kızarması ve yaşarması gibi şikayetlerle boğuşuyorum. Pratik olarak nasıl önlem alabilirim ya da bir an önce doktora mı başvurmalıyım?

Pek bir önlemi yok, burun spreyi ve bazı ilaçlarla hafifletebilirsin sadece. İlaç için doktora görün, buradan tavsiye alma.

N95 maske, dışarıdan geldikten sonra da tok karnına Levmont. Geçmiş olsun. Levmont'u ilk defa kullanacaksanız akşamları alın. Uyku ve ereksiyon problemi yaptığına dair söylemler var. Ben her ikisini de yaşamadım.

Not: Kendimi bildiğimden beridir Alerjik Rinit ile uğraşıyorum, düşmanımın başına bile vermesin, illet bir şey.

Son düzenleme:
Hocam bana cocuklugumdan beri Eğricayir balı çok iyi geliyor, özellikle TA16+ olanlardan birini sabah aç karnına tüketince çok iyi hissediyorum. Tavsiye ederim. Geçen gün beni de acayip bir alerji tuttu, hala daha burnum akıyor ama 1-2 günde normalde bu kadar iyi olmazdım.

Onun dışında geçen yıl doktorum bana antibiyotik iğneler yazmıştı sinuslerim akmasın diye. Doktorunuzla konuşabilirsiniz bunu da.

Ayrıca atak gelince Rinoclenil diye bir burun spreyi kullanıyorum, o da çok iyi geliyor mesela bir deneme sınavına vs. gitmem gerekiyorsa. Reçeteye tabii diye biliyorum, yine konuşursunuz doktorla.

N95 maske, dışarıdan geldikten sonra da tok karnına Levmont. Geçmiş olsun. Levmont'u ilk defa kullanacaksanız akşamları alın. Uyku ve ereksiyon problemi yaptığına dair söylemler var. Ben her ikisini de yaşamadım.

Not: Kendimi bildiğimden beridir Alerjik Rinit ile uğraşıyorum, düşmanımın başına bile vermesin, illet bir şey.
Aaaaa, Levmont'un tadını da küçüklüğümden beri bilirim. Bende de bu problemler olmadı ama. Prospektusune göz gezdirmemistim. :O