İlk birkaç suçtan içeri tıkılması gerekiyormus zaten. Yaşla ilgisi yok mevzunun. Birisi o yaşta o kadar eylem yapabiliyorsa hapse atılacak yasa gelmiştir.

Madde kullanımı ve şiddeti normalleştirme nedeniyle bu hale gelmiş. En başta anne şiddetinde cezasını alması gerekirdi ailesine ve kendini yetiştiren insana saygısı olmayıp nefreti olan bir ucubenin diğer insanlara karşı hükmü yoktur. Asılmalı bir de bu sapık ucubenin sevgilisi olması komik.

Bunu dışarı salan her kimse hakimi savcısı bilmiyorum artık asıl suçlu o. Sorumlu hakimin yargılanması lazım acilen. Ben şahsen ülkenin başında olsam bunu salanı şimdi mahvetmiştim.

Şu saçla dolaşanları direkt idam etsenize. Milli güvenlik sorunu kekolar. Anca gidip uyuşturucusunu içsin, milleti öldürsün, tecavüz etsin. Sonra milletvekili tanıdığı çıkıp kurtarsın. Al sana Türkiye. Dızolar, kekolar, kırolar ve son olarak araplar. Hepsi de Ortadoğu Gorili. Neden mi? Ortadoğu'da yaşıyorlar, düşünemiyorlar ve kıllılar. Aha bu da kas harici goril oldu. Hatta gorillerden özür dilerim, muhtemelen bu yaratıklara göre düşünebilme yeteneği vardır. Şehidimizin ruhu şad olsun. o7