Rende binası sayfası. Ne tepki geldi de neye düştü? Biz zaten zamma karşıydık. Hatta çıkış haracına kökten karşıyız.
Detaylar
Kim cevapladı?Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek miydi o söz? Bunu yaptıklarını sanıyorlar. Algı operasyonu resmen. "Hahaha! Başardık! En başında hiç olmaması gereken bir har(a)çın 150 liradan 3000 liraya değil, 1500 liraya yükselmesini sağladık! %2000 zam yerine %1000 zamma seviniyoruz! Biz başardık bunu!" kafası.
Bu tip sayfalar genelde fonlanıyor. Fonlanmasa bile yöneticileri pek sağlıklı düşünemiyor. Uygulama baştan yanlış. Ne 50TL ne de 1500TL olmalı. Direkt olmamalı. Tabii bunlara anlatamazsınız.
- Makaleler
- 1
Kötünün kötüsünü kim talep eder?
Her şeyden vergi alınmasına rağmen halkın yaşam kalitesi yükselmiyor, vergi değil sanarsın haraç alıyorlar.
Her şeyden vergi alınmasına rağmen halkın yaşam kalitesi yükselmiyor, vergi değil sanarsın haraç alıyorlar.
Uyuyan Sincap
Üstün
Politic Türk admini:
Bakanımıza Allah zeval vermesin dememiz mi lazım yoksa daha fazla mı tepki göstermemiz lazım? Sosyal medyada fonlanmayan bir tane siyaset sayfası var mı?
Vergi ile geçinmek bir yere kadar sürecek, o zaman bunların ne yapacağını çok merak ediyorum.
Vergi ile geçinmek bir yere kadar sürecek, o zaman bunların ne yapacağını çok merak ediyorum.
Bunu da engelledim: