Detaylar
Kim cevapladı?2. el alın RTX alıyorsanız. Ben öyle yaptım, 12.000 TL'ye RTX 3080 almıştım geçen sene.Arkadaşlar Polonya'dan RX 7600 almayı planlıyorum. 13.700 TL civarı bir fiyat çıkıyor sizce mantıklı mı? RTX serisi TR fiyatından daha pahalı o yüzden hiç bakmadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
9060 XT alın o zaman hocam, 18-19K yapın bütçeyi.Sıfır alacağım, arkadaşlar kartın Türkiye fiyatı 17.000 TL.
5-6K gibi bir bütçe koyabileceğimi sanmıyorum hocam. RX 7600 kötü ve onun alternatifi bir kart yok derseniz hiç yeni kart almayacağım Hogwarts Legacy oynamak için yükseltiyorum sadece kartımı.
7600 güzeldir ama bu kart için Polonyalara falan gerek yok hocam.5-6K gibi bir bütçe koyabileceğimi sanmıyorum hocam. RX 7600 kötü ve onun alternatifi bir kart yok derseniz hiç yeni kart almayacağım Hogwarts Legacy oynamak için yükseltiyorum sadece kartımı.
@oğuz sasi, hocam zaten kart için ben gitmeyeceğim.
Ağabeyim geliyor Polonya’dan gelirken bana alıp getirecek. Önceki kartım 1660S bu arada kartan memnunum ama Hogwarts Legacy’de VRAM sorunu yaşıyorum.
D4C 62
Yetkin
6'dan 8'e geçmenin bir mantığı yok ve RX 7600 kesinlikle 0 alınmaz. TR'den 2. el 9060 XT 16 GB bulabilirsiniz 18-19K civarına.@oğuz sasi, hocam zaten kart için ben gitmeyeceğim.Ağabeyim geliyor Polonya’dan gelirken bana alıp getirecek. Önceki kartım 1660S bu arada kartan memnunum ama Hogwarts Legacy’de VRAM sorunu yaşıyorum.