CYBER SHADOW 14 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 712 Çözümler 4 Beğeniler 687 Yer KARTAL/İSTANBUL 6 Kasım 2024 #1 Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
LA Knight 48 Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.683 Çözümler 17 Beğeniler 3.018 6 Kasım 2024 #2 Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar.
Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar.
KS KS CYBER SHADOW 14 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 712 Çözümler 4 Beğeniler 687 Yer KARTAL/İSTANBUL 6 Kasım 2024 #3 LA Knight dedi: Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar. Genişletmek için tıkla... Benim işler biraz karışık ondan soruyorum çalışmıyorum ama maaş bekliyorum. şu an başka iş de çalışıyorum. LA Knight dedi: Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar. Genişletmek için tıkla... Burada çalışmadığım halde adamlar sigortadan çıkıi yapmamışlar ayın 12'sinde giriş çıkış yok bir de hesap cüzdanı falan vermiştim ve bes bile yapmış şirket ay başında yatmadı 5'inde de yatmadı ayın 15'ini bekliyorum artık.
LA Knight dedi: Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar. Genişletmek için tıkla... Benim işler biraz karışık ondan soruyorum çalışmıyorum ama maaş bekliyorum. şu an başka iş de çalışıyorum. LA Knight dedi: Çalışıyorsan bu sözleşmede yazmıyor muydu? İş maaşları genelde ayın 15'nde değilse ay sonu veya ay başı yatar. Genişletmek için tıkla... Burada çalışmadığım halde adamlar sigortadan çıkıi yapmamışlar ayın 12'sinde giriş çıkış yok bir de hesap cüzdanı falan vermiştim ve bes bile yapmış şirket ay başında yatmadı 5'inde de yatmadı ayın 15'ini bekliyorum artık.