Reeder iş görüşmesi yaptım, olumlu geçmiş. Geçen gün yine aradım, konuştum, olumlu oldu. Gerisi insan kaynaklarında olduğu söylendi bana. Fakat 2 gündür arayan soran yok. İş iptal mi oldu bu durumda?

Vasıfsız işlere bile referans istiyorlar, devir sıkıntı.

Turkcell, Vodafone, her turlu teknik servis, her turlu kurumsal firma. Hepsine CV vermisimdir. Bilgilerim ortalik Mali oldu desem yeridir. Ama hicbirisi aramadı 1 sefer olsun. Neden ilan aciyorlar gayet belli. Belirli isimelri almak icin oraya. Zaten 30 bin lira ustu maas aliyorsan benim gibi kimseye eyvallahi olmayan birini almazlar. Ne gidip birini yalarim ne dalkavuklugunu yaparim. Ben benim... Haysiyetim, onurum, serefim var kimseyide refarans olarak gostermiyorum. Baskasininda hakkini yemeyeceğim, midem kaldirmaz. Allah beni ve her insani kimseye ne muhtac etsin ne dalkavuklugunu yaptirsin.

Turkcell, Vodafone, her turlu teknik servis, her turlu kurumsal firma. Hepsine CV vermisimdir. Bilgilerim ortalik Mali oldu desem yeridir. Ama hicbirisi aramadı 1 sefer olsun. Neden ilan aciyorlar gayet belli. Belirli isimelri almak icin oraya. Zaten 30 bin lira ustu maas aliyorsan benim gibi kimseye eyvallahi olmayan birini almazlar. Ne gidip birini yalarim ne dalkavuklugunu yaparim. Ben benim... Haysiyetim, onurum, serefim var kimseyide refarans olarak gostermiyorum. Baskasininda hakkini yemeyeceğim, midem kaldirmaz. Allah beni ve her insani kimseye ne muhtac etsin ne dalkavuklugunu yaptirsin.

Dediklerinizin farkındayım, ben de çok kızgınım bu duruma.

Birkaç yere başvuru yaptım günde 9-10 saat mesai, haftada 6 gün, 3 vardiya olan vasıfsız işler için asgari ücret veya açlık sınırı altında ücret teklif ediyorlar, gülüp geçtim.
Başka bir ülke milyonlarca genç nüfusa sahip olsaydı bu şekilde çürümelerine izin vermezdi, betona yatırım yapmaya, bir şeyleri suçlamaya devam etsinler.