Hocam daha toyum onun güvenme filan olayları var millet biraz kaba anlamıyorlar aklımdaydı ama o yaş oldu.

Doğru diyorsunuz hocam deneyeceğim olursa olur çaba vereceğim sonuçta pişman olmam şurada 2 ay kaldı.

Dostum benim sana tavsiyem kesinlikle KPSS'ye yonelmen. Disarida ekmek kazanmak cok zor ozellikle anlattigin gibi bu sekilde tek basinaysan. Yazilim tarafi da bitti yani oyle 5-10 yil oncesi gibi degil muhendisler disarida issiz geziyor. Vakit kaybetmeden KPSS'ye girmeye bak atandigin zaman kendi maasin ve duzenin olur. Sonra da gider aciktan 4 yillik bir bolum kazanir bitirirsin lisansa tamamlarsin. Hic yoktan cebine koyarsin 80-90 bin TL duzenini kurarsin.

Dostum benim sana tavsiyem kesinlikle KPSS'ye yonelmen. Disarida ekmek kazanmak cok zor ozellikle anlattigin gibi bu sekilde tek basinaysan. Yazilim tarafi da bitti yani oyle 5-10 yil oncesi gibi degil muhendisler disarida issiz geziyor. Vakit kaybetmeden KPSS'ye girmeye bak atandigin zaman kendi maasin ve duzenin olur. Sonra da gider aciktan 4 yillik bir bolum kazanir bitirirsin lisansa tamamlarsin. Hiç yoktan cebine koyarsin 80-90 bin TL duzenini kurarsin.

Doğru diyorsunuz hocam devlet bağlı olursam hayatımı kurtarabilirim 70 günüm var devam edeceğim teşekkürler.