hElioss

Başarılı
Arkadaşlar selam, yüzde 40 engelim var. (Fiziksel veya zihinsel bir engelim yok.) İzmir'de yaşıyorum. Büyük AVM'lere gidip engelli personel alımı var mı diye sorsam yardımcı olurlar mı, yoksa Kariyer.net üzerinden mi başvurmam gerek? Kariyer.net üzerinden iş imkanı çok kısıtlı. Gidip konuşarak daha mı kolay diye düşünüyorum.

Nasıl bir engelin var? Orayı tam anlamadım. Eğer çalışmana engel teşkil etmiyorsa bence bunu söyleme. Sağlıklı bir insanın bile işe alınma oranı bile her zaman kesin değilken, engelin seni daha da geriye atar kabul noktasında.

Tüm bu saydıklarımı yüz yüze görüşmeler için söylüyorum. Zira büyük firmaların kariyer.net başvurularına bakılmıyor. Sadece aktif çalışan aradıkları belli olsun diye açılmış ilanlar onlar. Gidip kendin sorman lazım çalışana ihtiyaçları olup olmadıklarını.

Nasıl bir engelin var? Orayı tam anlamadım. Eğer çalışmana engel teşkil etmiyorsa bence bunu söyleme. Sağlıklı bir insanın bile işe alınma oranı bile her zaman kesin değilken, engelin seni daha da geriye atar kabul noktasında.

Tüm bu saydıklarımı yüz yüze görüşmeler için söylüyorum. Zira büyük firmaların kariyer.net başvurularına bakılmıyor. Sadece aktif çalışan aradıkları belli olsun diye açılmış ilanlar onlar. Gidip kendin sorman lazım çalışana ihtiyaçları olup olmadıklarını.
Hocam kanser hastasıydım ama çko sağlıklıyım su an rabbim bozmasın askerden falan da muafım gidip şeyt demeyi düşünüyorum hani engelli personellere nasıl is veriyorsunz falan filan