Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 26 Ocak 2024 #1 Popüler Konular'ın yanına Sıcak Fırsatlar için Popüler Fırsatlar gelebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024 Artı -5 Eksi
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 26 Ocak 2024 #2 Tam anlayamadım. Çok mesaj alan indirim konuları içi ayrı bir yer mi gelsin?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 26 Ocak 2024 #3 Qhan dedi: Tam anlayamadım. Çok mesaj alan indirim konuları içi ayrı bir yer mi gelsin? Genişletmek için tıkla... Mesaj değil görüntülenme diyor sanırım.
Qhan dedi: Tam anlayamadım. Çok mesaj alan indirim konuları içi ayrı bir yer mi gelsin? Genişletmek için tıkla... Mesaj değil görüntülenme diyor sanırım.
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 26 Ocak 2024 #4 Görüntülenme ile mi belirleniyor popüler konular? Yoksa mesajlarla mı? Anlayamadım tam. @Kedicik
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 26 Ocak 2024 #5 @Qhan "Popüler Konular"ın aynı işleyiş şeklinde olan Popüler İndirimler kategorisi hocam.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 26 Ocak 2024 #6 Qhan dedi: Görüntülenme ile mi belirleniyor popüler konular? Yoksa mesajlarla mı? Anlayamadım tam. @Kedicik Genişletmek için tıkla... Görüntülenmeye çevrildi. Uygulandı: Gündem sekmesi açılabilir Son bir hafta içinde ya da gün içinde en çok görüntülenen ve mesaj yazılan konular için böyle bir sekme açılabilir. techolay.net
Qhan dedi: Görüntülenme ile mi belirleniyor popüler konular? Yoksa mesajlarla mı? Anlayamadım tam. @Kedicik Genişletmek için tıkla... Görüntülenmeye çevrildi. Uygulandı: Gündem sekmesi açılabilir Son bir hafta içinde ya da gün içinde en çok görüntülenen ve mesaj yazılan konular için böyle bir sekme açılabilir. techolay.net
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 26 Ocak 2024 #7 @Kedicik teşekkür ederim. Diğer konuyla aynı olarak ne kadar gerekli bilemedim. Nötr.
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 27 Ocak 2024 #8 Silinen üye dedi: Popüler Konular'ın yanına Sıcak Fırsatlar için Popüler Fırsatlar gelebilir. Genişletmek için tıkla... İndirimler genellikle geçici oluyor bu yüzden aşırı mantıksız.
Silinen üye dedi: Popüler Konular'ın yanına Sıcak Fırsatlar için Popüler Fırsatlar gelebilir. Genişletmek için tıkla... İndirimler genellikle geçici oluyor bu yüzden aşırı mantıksız.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 27 Ocak 2024 #9 1589 dedi: İndirimler genellikle geçici oluyor bu yüzden aşırı mantıksız. Genişletmek için tıkla... Ee? Geçici indirimlerde popülerlik olmuyor mu?
1589 dedi: İndirimler genellikle geçici oluyor bu yüzden aşırı mantıksız. Genişletmek için tıkla... Ee? Geçici indirimlerde popülerlik olmuyor mu?
Qhan Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 524 Çözümler 8 Beğeniler 656 27 Ocak 2024 #10 Silinen üye dedi: Ee? Geçici indirimlerde popülerlik olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçerli olduğu süre boyunca yeterli seviyede mesaj alarak üstte kalıyor zaten.
Silinen üye dedi: Ee? Geçici indirimlerde popülerlik olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçerli olduğu süre boyunca yeterli seviyede mesaj alarak üstte kalıyor zaten.