Öncelikle Popy Para'nın sahibi babam, amcam, dayım değil. Bu gereksiz bilgiyi vereyim. Ne olur ne olmaz?
Sipay'ın güvenilir olduğunu biliyoruz. Fakat Play Store'da yorumları baya kötüydü. Niye peki? İnsanlar içerideki cashback'i kendi hesaplarına çekemedikleri için kılıf uyduruyordu.
Ek bilgi: Popy Para, Sipay altyapısını kullanıyor mesela, 3D Secure ekranında Sipay'a bağlanıyor.
Burada da benzer durum olabilir. Yani bakın, gerçekten bir problem olabilir. Ama bu problemden çıkar sağlamaya çalışanlar da olabilir.
Şikayetvar'daki şikayetlerin çoğu çözülmüş. Yayından kaldırılmış.
Fakat bir örnek vermek gerekirse şu şikayet ne kadar ciddi:
Güncel link verilmiyor vs. demiş. Desteğin cevabına verdiği yanıta bakın.
Sonrasında bir örnek daha vereyim. Belki gerçekten dürüsttür ama kafama takıldı benim.
İlgili şikayet:
Yani 500+400=900 TL. Ne hikmetse harcanan tutar 900 TL (öncesinde 400 TL yatırmış olabilir). Ondan sonra da 3 dk ara ile yatırma ve çekim yapılmış. Ve abi fotoğrafta bakiye kısmı gizlenmiş. Yani aşağı çekilmiş. Ve bu şikayeti yayınlayan kişinin ilk şikayeti bu. Bir de şikayeti Hatice diye biri yayınlamış ama hesap sahibi adı İlknur.
Yani belki evet benim overthink'liğimdir veya gözümden kaçan bir şeydir vs. olabilir ama dikkatimi çekti.
Hani NFC doğrulama yapıp kartımı kullanmaya devam edip cahsback alabilen bir ben değilimdir herhalde.
Popy Para da Vepara'nın, yani güvenilir bir sanal pos sağlayıcısının bireysel hizmeti.
Bu yaptığım firmayı savunmak değil bu arada. Şüpheci şekilde medya okurluğu.