Firmayı savunduğum yok. Bu firma babamın malı değil. X bir firma benim gözümde. Sadece bazı kullanıcıların yaşadığı problem sebebiyle genel X firması kötüdür önermesi hatalı diyorum.
Boş verin hocam, neden bir şeyleri düzeltmeye çalışarak kendi nickiniz üzerinden bir forum hafızası yaratmaya çalışıyorsunuz.

Firmanın UI sistemine bakınca zaten kendilerine hayırlarının olmadığını görebiliyoruz. Bunlar hep vizyonu olmayan, sektöre Papara'ya bakıp giren firmalar. Vizyonu olanlar ise kendilerini aklıyorlar bir şekilde (Nays örneği mesela)

Boş verin hocam, neden bir şeyleri düzeltmeye çalışarak kendi nickiniz üzerinden bir forum hafızası yaratmaya çalışıyorsunuz.

Firmanın UI sistemine bakınca zaten kendilerine hayırlarının olmadığını görebiliyoruz. Bunlar hep vizyonu olmayan, sektöre Papara'ya bakıp giren firmalar. Vizyonu olanlar ise kendilerini aklıyorlar bir şekilde (Nays örneği mesela)

Hocam Nays'ta sonradan batırdı. İnsanlar İş Bankası hesabı açmaya zorladı. Önceden İş Bankası olmadan pek çok şey yapabiliyorduk. Ama sonradan ya İş Bankası hesabı açacaksın ya da Nays'ı unut dediler. Şu an cashback oranları ve işe yarar olarak en mantıklı olanı papel ve Sipay. Normalde popypara da derdim ama onlar daha uygulamayı düzeltemiyorlar.