Detaylar
Kim cevapladı?World Mobil’den kontrol edin.Nasıl katılacağım? TLcard kullanıyorum MasterCard logolu.
Hocam mobilden linke tıklıyorum, direkt uygulamaya atıyor ama kampanyayı göremiyorum.
World Mobil indirip bir deneyin hocam. Kendi YapıKredi hesabınızla giriş yapıyorsunuz, kampanyalar kısmından bir kontrol edin.Hocam mobilden linke tıklıyorum, direkt uygulamaya atıyor ama kampanyayı göremiyorum.
Bu kampanya ile örnek veriyorum Steam'e 300 TL yani 7 dolar civarı para yatırdım. Bu parayı bana geri iade mi ediyor?
İndirdim, orada da göremiyorum hocam.World Mobil indirip bir deneyin hocam. Kendi YapıKredi hesabınızla giriş yapıyorsunuz, kampanyalar kısmından bir kontrol edin.
Annemin yapı kredi hesabı var. Ama Yapı kredi otomatik yeni kart yollayınca Troy kart göndermiş. Master logosu olmayınca da geçerli olmayacaktır diye düşünüyorum.
Doğru maalesef.Annemin yapı kredi hesabı var. Ama Yapı kredi otomatik yeni kart yollayınca Troy kart göndermiş. Master logosu olmayınca da geçerli olmayacaktır diye düşünüyorum.
World Mobile uzerinden kayit olup Steam uzerinden bakiye yukleme harcamasi yaptim. "Tebrikler! 300 TL indirim kazandin!" gibi bir yazi cikti fakat gelen giden yok. Ilk 5 dolar yukledim, 220 kusurluk bar doldu bir kere daha 220'lik attim doldu dedigim gibi yazi cikti ama bilemedim.
Bugun kampanyaya bir bakayim dedim; bilgileri girdim, goruntulu aramayi yaptim ve asamalar bitti. Temsilci SMS ile bildirelecektir falan dedi ama uygulamaya girdigim zaman basvurunuzun tamamlanmasi icin subeye gidin diyor
Beklemem mi gerekiyor yoksa gercekten bankaya gitmeden tamamlanmayacak mi?