Bankacılık Popy Para NFC doğrulama yapanlara 100 TL cashback!

bunu bir araştırayım. bir de iyzico cashback nerede kullanabilirim?

Redmi Note 10S ile bakışıyorum.

Yanlış kişiyi alıntıladınız galiba.

Bariz yalan ama neyse, bir şey demeyeceğim. NFC doğrulama sistemi geleli haftalar olmadı

Bu da yalan. Harcama kısıtı konmadı hiçbir zaman.

Evet, ben Sipay hesabıma çektim.

Hocam minimum 1 haftada en az 3 defa hesap doğrulaması yaptım. Her seferinde tekrar hesabınızı doğrulayın diye bildirim geldi. Şu anda son kez doğruladım 2 gündür onaylanmasını bekliyorum. Hesaba ne para gönderebiliyorum ne de para çekebiliyorum. 2 ay YT premium almıştım sonrasında bozdular uygulamayı. Artık işlerimi ziraat dışında papel ve Sipay(hala kullanmadım ama bir ara kullanacağım) üzerinden hallediyorum.

Her an seni yalancılıkla suçlayabilir dikkat et.

Her an seni yalancılıkla suçlayabilir dikkat et.

Kanıt atarım hiç sıkıntı yok. Hatta yaklaşık 2 gün önce. Hesabı silme talebi açtım 48 saat içinde arayacaz dediler hala arayan soran yok.

Kanıt atarım hiç sıkıntı yok. Hatta yaklaşık 2 gün önce. Hesabı silme talebi açtım 48 saat içinde arayacaz dediler hala arayan soran yok.
Hocam ben 1 hafta boyunca Instagram üzerinden durmadan iletişime geçtim bu süreçte 2 kez uygulamaya güncelleme geldi en son yaptığım yükseltme işlemini tekrarlamami istediler uygulamayı silip tekrar indirdim ve adımları yaptım. 10 dakika içinde hesabı onayladilar parayı çektim silme talebi oluşturacaktım usendim yapmaya ama yapacağım hesabım bile kalmasın.

Anladım. Uygulamayı güncelle istersen. Eğer olmuyorsa bilmiyorum artık. Sadece bazı kişilerin yaşadığı problemi genele yaymak hatalı. Bunu diyorum.

Burada da bir sürü kişinin problemi çözülmüş mesela. E ne yapacağız o zaman?

İlginç. Çünkü benim hesabım ne kısıtlandı ne de bekletildi? Direkt onay aldı. Benim yaptığım ama son sürümü kullanmaktı.

Yeni hesap açıp, KYC doğrulaması ve NFC doğrulaması yapana vermiyor 100₺ ödeme hocam.
Böyle bir madde var mı kampanya koşullarında? İsterseniz bir mail atın.
Sözleşmeli hesap olmanız gerekiyor IBAN gönderimi yapabilmek için.
IBAN gönderimi ile kendi hesabına para çekme işlemleri farklı diye biliyorum. Ben IBAN gönderiminden değil "Para çek" kısmından yaptım.

Ayrıca tavsiyem hiçbir firmayı bu denli savunmayın, çalışanı veya maaşlı elemanı değilsiniz sonuçta.
Firmayı savunduğum yok. Bu firma babamın malı değil. X bir firma benim gözümde. Sadece bazı kullanıcıların yaşadığı problem sebebiyle genel X firması kötüdür önermesi hatalı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…