Hocam minimum 1 haftada en az 3 defa hesap doğrulaması yaptım. Her seferinde tekrar hesabınızı doğrulayın diye bildirim geldi. Şu anda son kez doğruladım 2 gündür onaylanmasını bekliyorum. Hesaba ne para gönderebiliyorum ne de para çekebiliyorum. 2 ay YT premium almıştım sonrasında bozdular uygulamayı. Artık işlerimi ziraat dışında papel ve Sipay(hala kullanmadım ama bir ara kullanacağım) üzerinden hallediyorum.
Hocam minimum 1 haftada en az 3 defa hesap doğrulaması yaptım. Her seferinde tekrar hesabınızı doğrulayın diye bildirim geldi. Şu anda son kez doğruladım 2 gündür onaylanmasını bekliyorum. Hesaba ne para gönderebiliyorum ne de para çekebiliyorum. 2 ay YT premium almıştım sonrasında bozdular uygulamayı. Artık işlerimi ziraat dışında papel ve Sipay(hala kullanmadım ama bir ara kullanacağım) üzerinden hallediyorum.
Hocam ben 1 hafta boyunca Instagram üzerinden durmadan iletişime geçtim bu süreçte 2 kez uygulamaya güncelleme geldi en son yaptığım yükseltme işlemini tekrarlamami istediler uygulamayı silip tekrar indirdim ve adımları yaptım. 10 dakika içinde hesabı onayladilar parayı çektim silme talebi oluşturacaktım usendim yapmaya ama yapacağım hesabım bile kalmasın.
Firmayı savunduğum yok. Bu firma babamın malı değil. X bir firma benim gözümde. Sadece bazı kullanıcıların yaşadığı problem sebebiyle genel X firması kötüdür önermesi hatalı diyorum.