Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ben PUBG oynarken lobiye geç dönme sorunu yaşıyordum. Bir arkadaşın önerisiyle müşteri hizmetlerine bağlandım, derdimi anlattım. Bize
"Port bilgilerinizi vermeniz lazım, biz de size yeni port açacağız" dedi. Nasıl port bilgilerimi öğreneceğimi sorduğumda,"bilgisayarcılara sormalısınız" dedi. Müşteri hizmetleri ne işe yarıyor anlamadım. PUBG için mi port açacağız yani? İyice kafam karıştı, nasıl yapacağım bu port işini?

MH sanırım modeme erişmek için port açmanızı istemiş. Normalde firma logsuyla gelen modem/routerlarda otomatik açık olur. Ya bir sorun var ya da onların verdiği modemi kullanmıyorsunuz.

Mh sanırım modeme erişmek için port açmanızı istemiş. Normalde firma logsuyla gelen modem/routerlarda otomatik açık olur. Ya bir sorun var ya da onların verdiği modemi kullanmıyorsunuz.

Superonline'ın kendi modemi.

Mh sanırım modeme erişmek için port açmanızı istemiş. Normalde firma logsuyla gelen modem/routerlarda otomatik açık olur. Ya bir sorun var ya da onların verdiği modemi kullanmıyorsunuz.

Ne yapmalıyım?

O halde bir sorun oluşmuş ve erişim sağlayamamış olmalılar. Fiber kullancısıysanız aslında bunu bahane edip Wi-Fi 6 modem talep edebilirisiniz.

Olmazsa bir yetkilinin pcye bağlanıp yapması için talepte bulunun. Örnek olarak Youtube "uzaktan erişim için port ve yönlendirme" videolarına bakarsanız fikriniz olur. Gerekli bilgileri size vermeden port açın demeleri de ayrı komik olmuş...

O halde bir sorun oluşmuş ve erişim sağlayamamış olmalılar. Fiber kullancısıysanız aslında bunu bahane edip Wi-Fi 6 modem talep edebilirisiniz.

Maalesef VDSL.

Olmazsa bir yetkilinin PC'ye bağlanıp yapması için talepte bulunun. Örnek olarak YouTube "uzaktan erişim için port ve yönlendirme" videolarına bakarsanız fikriniz olur. Gerekli bilgileri size vermeden port açın demeleri de ayrı komik olmuş...

Yani, siz diyorsunuz ki, yeterli bilgiye sahip değil bağlandığım müşteri temsilcisi, doğru mu anladım? Çünkü, ben buradan bir şey yapamam dedi. Hatta, “modem bizim modemimiz mi?” falan demedi, modeminize reset atın gibi şeyler söyledi.

Buyur:

PUBG: Battlegrounds - Steam​

• TCP: 27015, 27036
  • UDP: 27015, 27031-27036

PUBG: Battlegrounds - Xbox One​

• TCP: 3074
  • UDP: 88, 500, 3074, 3544, 4500

PUBG: Battlegrounds - Playstation 4​

• TCP: 3478-3480
  • UDP: 3074, 3478-3479

PUBG: Battlegrounds - Xbox Series X​

• TCP: 3074