serhatmorgan

Uzman
Keenetic modemim var ve kullanamıyorum şu an. Cihazın özelliğini kullanıp eski modemin WAN portundan Keenetic'e bilgileri aktarmayı da denedim ama yok, olmuyor. Türk Telekom'u arayıp istesem kullanıcı adı ve şifreyi verirler mi? 1000 Mbps fiber paket kullanıyorum.

Şu an kullandığım modem Türk Telekom'un kiraladığı ZTE modem. Yanında ayrıca küçük bir ONT cihazı da var. Bilgileri almayı eski modem ve kullanmak istediğim modem arasında bağlantı yaparak denedim. ONT cihazı ve yeni kullanacağım modem arasında mı denemeliyim?

444 1 444'ü arayıp tuşlamalı menü aracılığıyla bir temsilciye dahi bağlanmaya gerek kalmadan SMS olarak alabiliyorsunuz.

İki farklı Türk Telekom Fiber ve bir adet Türk Telekom VDSL hattında SIFRE {HIZMETNUMARASI} yazıp 6606'a SMS yollayarak kullanıcı adı ve şifre elde etmiştim. Hizmet numaranızı Türk Telekom mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini arayıp tuşlama yaparak sanırım kullanıcı adı ve şifre alınabiliyor. Band kaydına tekrarlatabilirsiniz ancak zaten SMS ile geliyor olması gerek. Sansüronline gibi mimli değiller, hemen veriyorlar.