theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 24 Ekim 2025 #1 Böyle bir sıvı soğutucum var. Bunun renklerini tamamen kapatmak istiyorum. Sitesinde ARGB olduğu yazıyor fakat monte ederken sadece güç çıkışı var. Onu çıkartınca da ledlerle birlikte fanların da gücü kesiliyor. Bunun bir çözümü vb. var mıdır? SIVI SOĞUTUCU Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2025
Böyle bir sıvı soğutucum var. Bunun renklerini tamamen kapatmak istiyorum. Sitesinde ARGB olduğu yazıyor fakat monte ederken sadece güç çıkışı var. Onu çıkartınca da ledlerle birlikte fanların da gücü kesiliyor. Bunun bir çözümü vb. var mıdır? SIVI SOĞUTUCU
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.126 Çözümler 8 Beğeniler 468 25 Ekim 2025 #2 Daha fazla kablo bağlı olması lazım.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 25 Ekim 2025 #3 DogancanYr dedi: Daha fazla kablo bağlı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar bakacağım hocam. Ancak RGB kablosu vb. yoktu onu hatırlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2025
DogancanYr dedi: Daha fazla kablo bağlı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar bakacağım hocam. Ancak RGB kablosu vb. yoktu onu hatırlıyorum.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.126 Çözümler 8 Beğeniler 468 25 Ekim 2025 #4 theodore bagwell dedi: Yarın tekrar bakacağım hocam. Ancak RGB kablosu vb. yoktu onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 4 tane farklı kablo ucu olması lazım.
theodore bagwell dedi: Yarın tekrar bakacağım hocam. Ancak RGB kablosu vb. yoktu onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... 4 tane farklı kablo ucu olması lazım.