Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
"Seçenekler > Gelişmiş > Resim Boyutu ve Kalitesi" kısmında "Dosyadaki resimleri sıkıştırma" ayarı mevcut. Bunu deneyebilirsiniz. Kapatıldığında aşağıdaki "Varsayılan çözünürlük" ayarında olan ppi ayarına sıkıştırıyor.
Eki Görüntüle 8652
Hocam maalesef konu kulüple alakalı ve 2007 2008 F1 sezonunu anlatıyorum. Aşırı kaliteli bir fotoğraf bulamam maalesef.PowerPoint ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek. Oranı arttırırsan kötü gözükür. 4K piksele sahip bir fotoğraf ile dene.
AI Upscaler kullanabilirsiniz.PPI ayarıyla oynayıp düzeltebilme şansım var mı?
Hocam maalesef konu kulüple alakalı ve 2007 2008 F1 sezonunu anlatıyorum. Aşırı kaliteli bir fotoğraf bulamam maalesef.
Zaten "Dosyadaki resimleri sıkıştırma" seçeneğini işaretlerseniz PPI ayarını umursamıyor olması gerek. Onu değiştirmenizin bir etkisi olmaması lazım.
Fotoğraf aşırı kaliteli değilse bu ayarın gözle görülür etkisi olmaz muhtemelen.Hocam maalesef konu kulüple alakalı ve 2007 2008 F1 sezonunu anlatıyorum. Aşırı kaliteli bir fotoğraf bulamam maalesef.