Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rwansaii

Başarılı
PowerPoint üzerinden bir sunum yapacağım, resimleri yüklüyorum ancak kaliteyi aşırı düşürüyor. Nasıl düzeltirim?
Not: Fotoğraflar kaliteli, fakat oranını büyütünce çok kötü oluyor görüntü.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Seçenekler > Gelişmiş > Resim Boyutu ve Kalitesi" kısmında "Dosyadaki resimleri sıkıştırma" ayarı mevcut. Bunu deneyebilirsiniz. Kapatıldığında aşağıdaki "Varsayılan çözünürlük" ayarında olan ppi ayarına sıkıştırıyor.

1704823850056.webp

PPI ayarıyla oynayıp düzeltebilme şansım var mı?
"Seçenekler > Gelişmiş > Resim Boyutu ve Kalitesi" kısmında "Dosyadaki resimleri sıkıştırma" ayarı mevcut. Bunu deneyebilirsiniz. Kapatıldığında aşağıdaki "Varsayılan çözünürlük" ayarında olan ppi ayarına sıkıştırıyor.

Eki Görüntüle 8652

PowerPoint ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek. Oranı arttırırsan kötü gözükür. 4K piksele sahip bir fotoğraf ile dene.
Hocam maalesef konu kulüple alakalı ve 2007 2008 F1 sezonunu anlatıyorum. Aşırı kaliteli bir fotoğraf bulamam maalesef.

PPI ayarıyla oynayıp düzeltebilme şansım var mı?
Zaten "Dosyadaki resimleri sıkıştırma" seçeneğini işaretlerseniz PPI ayarını umursamıyor olması gerek. Onu değiştirmenizin bir etkisi olmaması lazım.

Hocam maalesef konu kulüple alakalı ve 2007 2008 F1 sezonunu anlatıyorum. Aşırı kaliteli bir fotoğraf bulamam maalesef.
Fotoğraf aşırı kaliteli değilse bu ayarın gözle görülür etkisi olmaz muhtemelen.