Powkiddy RGB20s'e oyun nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 926
Pocket Arcade üzerinden bu konsolu aldım ve çok memnunum, fakat micro SD kartı bilgisayarıma takabileceğim bir port yok. Konsolun altında DC ve OTG için giriş var fakat çözemedim onu. Bilgisayarıma micro SD kartı takabileceğim bir adaptör önerir misiniz? Ayrıca bu konsola sahip olan, oyun yükleyen vb. var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla o tarz emülatör cihazlarının SD kart takılı olsa bile bilgisayar üzerinden dosya aktarmaya yetisi yok. Yani dediğiniz gibi bir SD kart adaptörü almalısınız. Ya da en basiti bir telefona takıp ROM'ları oradan atın. Taktığınız telefonun SD kart kısmı bilgisayarda gözükür.

Adaptör önerebilir misiniz peki?

Bilgisayarcılarda kart okuyucular var.

Oyun için profilimde sana attım.

O konsola oyun atmıştım.

Bilgisayarcılarda kart okuyucular var.

Oyun için profilimde sana attım.

O konsola oyun atmıştım.
Hocam şimdi bir sorun yaşıyorum az önce oynabilirken şimdi hangi oyunu açarsam açayım açılmıyor. Açılıyor gibi oluyor hatta bazen oyun içi seste geliyor ama bir halt olduğu yok. Nasıl çözerim?

Hocam şimdi bir sorun yaşıyorum az önce oynabilirken şimdi hangi oyunu açarsam açayım açılmıyor. Açılıyor gibi oluyor hatta bazen oyun içi seste geliyor ama bir halt olduğu yok. Nasıl çözerim?
Dostum uzun da zaman geçmiş çözebildin mi sorununu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…