Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Elimde siyah PSP E1004 street model konsol var. Sürüm kısmında 6.60 yazıyor. Üste takılan Memory stick Duo adaptörüm kayıp oldu. İçinde 10-15 oyun vardı. Dışarıdan alınabildiğini biliyorum. Elimde 64 GB Samsung EVO SD kart var. Bunu bu Memory stick Duo adaptöre takıp içine oyunlar falan atmak istiyorum. Nasıl yaparım? Bu arada cihaz ekran parlaklığı 2 modunda 6 saat idle görüyor, ekran Full açıkken. Batarya durumum oyun oynamak için kötü mü yoksa iş görür mü?

Son düzenleme:
Çözüm
6.60 yazan yerin yaninda sonsuzluk isareti var mi? Eger oyleyse CFW'li bir PSP'ye sahipsin demektir. PSP'de CFW ne ise yarar dersen CFW; ucretsiz oyun oynamana yarayan bir yazilim. Oyun atmak icin PSP'yi PC'ye baglamalisin. Boyle bir kablo alman lazim.

İlk olarak kabloyu PSP'ye ve PC'ye bagladiktan sonra yeni bir aygit birimi goreceksin. 57-60 GB boyutu olmasi lazim. Aygit biriminde ISO yazan klasore oyunlari atabilirsin. Site olarak Romsfun'u oneririm. Videolu anlatim istersen bakabilirsin ek olarak.

6.60 yazan yerin yaninda sonsuzluk isareti var mi? Eger oyleyse CFW'li bir PSP'ye sahipsin demektir. PSP'de CFW ne ise yarar dersen CFW; ucretsiz oyun oynamana yarayan bir yazilim. Oyun atmak icin PSP'yi PC'ye baglamalisin. Boyle bir kablo alman lazim.

İlk olarak kabloyu PSP'ye ve PC'ye bagladiktan sonra yeni bir aygit birimi goreceksin. 57-60 GB boyutu olmasi lazim. Aygit biriminde ISO yazan klasore oyunlari atabilirsin. Site olarak Romsfun'u oneririm. Videolu anlatim istersen bakabilirsin ek olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oldu hocam, teşekkür ederim. SD kart için bir dönüştürücü söylemiştim. Kargosu geldi 2-3 saat önce. 2023'te aldığım 64 GB Samsung EVO SD kartımı taktım hemen. Cihazı önce 6.61'e yükselttim sonra Ark4 kurdum. Final olarak içine God of War attım denemek için. Çalıştı. Teşekkür ediyorum.

Oldu hocam, teşekkür ederim. SD kart için bir dönüştürücü söylemiştim. Kargosu geldi 2-3 saat önce. 2023'te aldığım 64 GB Samsung EVO SD kartımı taktım hemen. Cihazı önce 6.61'e yükselttim sonra Ark4 kurdum. Final olarak içine God of War attım denemek için. Çalıştı. Teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Eline saglik. Oyun onerisi olarak Manhunt 2'yi deneyebilirsin. Türkçe yamasi bile vardi. Hikayeli oyun oldugu icin saracaktir bence.

Yamanin konusu:

Yamanin linki: