Telif hakkı kapsamında yasal olmayan bir durum olan parayla yama satışı yapan bir grubun sırf bir tane oyuna Türkçe yama yapmak için Launcher indirip, onu çalıştırabilmek için antivirüsten dışlamalara ekleyip bir de hesap oluşturup giriş yapmakla uğraşmak istemiyordur belki.

Jarvis, düşüncelerimi özetle(!)

Hogwarts'da 2. açmaya çalışmamda desteklenmeyen mod kullanımı diye oyun çökmeye başladı ilk açılışta 2 saat falan oynamıştım ama sanırım yama mod olarak görünüp oyunu patlatıyor ilk oturum sonrasında.

Merhaba, oyuna sonradan mod desteği geldi ama şu anda bütün modları desteklemiyor. O yüzden random bir şekilde o hatayı verebiliyor. Bende hiç gelmiyorken, bazı kullanıcılarda rastgele 5 saat, 2 saat, 1 saat, 5 dk yani süresi belli olmayacak şekilde verebiliyor veya hiç vermiyor. O yüzden de tam net bir çözümü yok henüz.

@Calypso Çeviri merhaba ben yüklediğim zaman oyuna girince hemen oyundan atıyor bununla ilgili bir bilginiz var mıdır?

Merhaba, oyunu hangi platformdan oynuyorsun?

Merhaba, oyuna sonradan mod desteği geldi ama şu anda bütün modları desteklemiyor. O yüzden random bir şekilde o hatayı verebiliyor. Bende hiç gelmiyorken, bazı kullanıcılarda rastgele 5 saat, 2 saat, 1 saat, 5 dk yani süresi belli olmayacak şekilde verebiliyor veya hiç vermiyor. O yüzden de tam net bir çözümü yok henüz.

Merhaba, oyunu hangi platformdan oynuyorsun?

Steam de oynuyorum birçok kez denedim ama yama ile açılmıyor oyun :(

Yardıma ihtiyacım var lütfen yazar mısınız yamanız ile açılmıyor oyun :( @Calypso Çeviri

Son düzenleme:
Steam de oynuyorum birçok kez denedim ama yama ile açılmıyor oyun :(

Yardıma ihtiyacım var lütfen yazar mısınız yamanız ile açılmıyor oyun :( @Calypso Çeviri

Merhaba, oyunun dosyalarını doğrulayıp, Türkçe yamanın V3 sürümünü indirip, oyunun dosya konumuna attıktan sonra yönetici olarak başlatıp, Steam butonuna tıkladıktan sonra evet seçeneğini seçerek kurulumu tamamlayıp dener misin?

Merhaba, oyunun dosyalarını doğrulayıp, Türkçe yamanın V3 sürümünü indirip, oyunun dosya konumuna attıktan sonra yönetici olarak başlatıp, Steam butonuna tıkladıktan sonra evet seçeneğini seçerek kurulumu tamamlayıp dener misin?
Denedim bunu da hani silip kaldırıp tekrar yüklemeden tutun dosya doğrulama vs aklınıza ne gelirse ama olmuyor :( @Calypso Çeviri