Detaylar
Kim cevapladı?Ozan gunes
Gelişen
Tamam hallettim oldu buldum sorunu. Nvidia ayarlarında fps artırdığı için yumuşak hareket diye bir seçenek var onu açıyordum kapatınca düzeldi sizlik bir şey yokmuş bir de arkadaşın dediği gibi fps düşme durumu bende olmadı @Calypso Çeviri
Calypso Çeviri
Uzman
Yamayı bizde kullanıyoruz ve diğer kullanan insanlardan da böyle bir geri dönüş almadık.v3 fps düşürüyor bilginiz olsun.bende en az 20 fps düşürdü.silince düzeldi...
Geri dönüşün için teşekkürler dostum. Bu tarz sorun yaşayan olursa, senin çözümünü söylerim bende, uğraşmaz bari insanlar.Tamam hallettim oldu buldum sorunu. Nvidia ayarlarında fps artırdığı için yumuşak hareket diye bir seçenek var onu açıyordum kapatınca düzeldi sizlik bir şey yokmuş bir de arkadaşın dediği gibi fps düşme durumu bende olmadı @Calypso Çeviri
Selamlar. Sizin yamalarınızı tercih ediyorum ama bu yama Kaspersky'de hata veriyor maalesef, kullanılamıyor. Rar'dan çıkartır çıkartmaz siliniyor yamanız Kaspersky tarafından. Onu güncelleme şansınız var mı acaba? Muhtemelen Kaspersky kullananlar ulaşamıyor, ben de ilk defa yaşadım sizin bir yamanızda bunu. Kolay gelsin.
Calypso Çeviri
Uzman
Merhaba, Kaspersky'de son bir haftada bir şey değiştirmişler herhalde. Henüz tam kontrol edemedim ama false positive uyarı veriyor. Ayrıca bu yamada, yamanın görmesi için reframework dosyaları ve yamayı farklı şekilde verdiğimiz için ondan false positive uyarı veriyor olabilir. Kontrol ettim ben de, sadece Kaspersky'de false positive olarak uyarı var.Selamlar. Sizin yamalarınızı tercih ediyorum ama bu yama Kaspersky'de hata veriyor maalesef, kullanılamıyor. Rar'dan çıkartır çıkartmaz siliniyor yamanız Kaspersky tarafından. Onu güncelleme şansınız var mı acaba? Muhtemelen Kaspersky kullananlar ulaşamıyor, ben de ilk defa yaşadım sizin bir yamanızda bunu. Kolay gelsin.