Pre-workout gerekli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 404
@d0m daha iyi bilir. Bence gereksiz. Kreatin, protein tozu, vitamin yeterli.

Bence aşırı gerekli değil, hatta tehlikeli (?) bile olabilir. Kafein alımı için bence Espresso, Cold Brew veya diyet kola tercih edilebilir. En azından ben öyle yapıyorum.

Bence aşırı gerekli değil, hatta tehlikeli (?) bile olabilir. Kafein alımı için bence Espresso, Cold Brew veya diyet kola tercih edilebilir. En azından ben öyle yapıyorum.
Espresso ile deneyebiliirim. Antrenmanda çabuk yoruldugum için almak istedim.

Espresso ile deneyebiliirim. Antrenmanda çabuk yoruldugum için almak istedim.

Kaliteli bir preworkout nasıldır tam bilmiyorum da, kullandığım dönemde çok da kötü olmamasına rağmen vücudumu karıncalaştırmaktan başka bir Halt'a yaradığını düşünmediğim çok oldu. @d0m size iyi bir pre tavsiyesi verir. Aktif piyasada hangisi iyi bilemiyorum.

Biraz yavaş yapıyorum açıkçası. 2 saatlik antrenman 3 saat sürüyor. kardiyo ve ısınma hariç.

3 saat antrenman cok cok fazla hocam, dinlenme sürelerini 1.5-2 dakika yapın, 3 set üstü hareket yapmayın. Bir antrenmanda 21 set üst sınır olsun. Pre workout gerekli değil fakat ağır antrenman yapıyorsanız kafein konusunda yardımcı olabilir. İstiyorsanız yine de tavsiye verebilirim.

Biraz yavaş yapıyorum açıkçası. 2 saatlik antrenman 3 saat sürüyor. kardiyo ve ısınma hariç.

Kilo vermeye mi çalışıyorsunuz? Çünkü ne kadar çok yaparsan o kadar verim alamazsın, aksine zararlı. 60-90 dakika ideal. Uyku düzeni şart, beslenme şart. Bunlar olunca otomatik gelişiyorsun. Bir de güzel bir antrenman programı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…