BlckShdw Uzman Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Beğeniler 24 17 Mayıs 2024 #1 Premiere Pro'da eklediğim bir panel, uygulamayı kapatıp açtığımda kapanmış oluyor. Her girişte tekrar eklemek zorunda kalıyorum, sizce çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Premiere Pro'da eklediğim bir panel, uygulamayı kapatıp açtığımda kapanmış oluyor. Her girişte tekrar eklemek zorunda kalıyorum, sizce çözümü nedir?
Çözüm Y Y Yonga 17 Mayıs 2024 Window > Workspaces > Save as New Workspace diyerek çalıştığın workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin.
Window > Workspaces > Save as New Workspace diyerek çalıştığın workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 17 Mayıs 2024 #2 Window > Workspaces > Save as New Workspace diyerek çalıştığın workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Window > Workspaces > Save as New Workspace diyerek çalıştığın workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin.
KS KS BlckShdw Uzman Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Beğeniler 24 18 Mayıs 2024 #3 Yonga dedi: Window > workspaces > save as New workspace. Diyerek çalıştığın Workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiliğinden düzeldi daha şimdi girdim dediğinizi yapmak için kapanmamıştı ama sizin dediğinizi de yaptım sorun çözüldü şu an. Artı 0 Eksi
Yonga dedi: Window > workspaces > save as New workspace. Diyerek çalıştığın Workspace'i kaydedip sonra tekrar kullanabilir ve geri dönebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiliğinden düzeldi daha şimdi girdim dediğinizi yapmak için kapanmamıştı ama sizin dediğinizi de yaptım sorun çözüldü şu an.